Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? 2023 Arka Sokaklar yeni sezon tarihi

Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? 2023 Arka Sokaklar yeni sezon tarihi

Arka Sokaklar 18. yeni sezon ile geri dönüyor. Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar, kadrosuna kattığı dört yeni oyuncu ile sezona başlayacak. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? İşte 2023 Arka Sokaklar yeni sezon tarihi

Arka Sokaklar yeni bölümleri merakla bekleniyor. Kanal D'nin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar, 18. sezonu ekranlara geliyor. Dizinin tutkunları, Arka Sokaklar ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? İşte, Arka Sokaklar 18. sezon yayın tarihi:

 Arka Sokaklar 18. sezon ne zaman başlıyor?
Arka Sokaklar, 18’inci sezonu ile 1 Eylül 2023 Cuma akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar yeni sezon oyuncu kadrosu
Arka Sokaklar’ın yeni sezon oyuncu kadrosunda; Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun yanı sıra Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Sinem Reyhan Kıroğlu, Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Metin Çoban, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay gibi isimler yer alıyor.

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?
Kadem ve Hülya yolun sonuna gelmişlerdir fakat Kadem’in yeni planları vardır. Geçmişte Hülya’yla bağlantısı olan örgüt üyeleri Abdül ve Yulia yeni oluşumlar içindedir. Ekibimiz onları durdurmak için elinden geleni yapacaktır.