Aziz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? SHOW TV Aziz 13. bölüm full izle!

Aziz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? SHOW TV Aziz 13. bölüm full izle!

Aziz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Aziz dizisinin 13. bölümü ardından araştırılmaya başladı. SHOW TV'de yayınlanan Aziz 14. bölüm fragmanı izle! Aziz son bölüm özeti! Aziz yeni bölümde neler olacak? SHOW TV Aziz 13. bölüm izle full izle!

Aziz 14. bölüm izle! Aziz 14. bölüm tamamı izle! SHOW TV ekranların sevilen dizisi Aziz 14. bölüm seyret! Aziz 14. bölüm tek parça izle! Aziz 14. bölüm tamamı izle! Aziz 141 son bölüm izle. Aziz son bölüm izle. Aziz 13. bölüm tamamı izle.

AZİZ 14. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Aziz dizisi SHOW TV ekranlarında bu akşam 13. bölümüyle yayınlandı. Diziseverler heyecan dolu 13. bölümün ardından şimdi de Aziz 14. bölüm için araştırmalarına başladılar. Aziz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Aziz 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Aziz 14. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

AZİZ DİZİSİ KONUSU NE?
Aziz disi Hatay'da geçmektedir. Fransız ve Türk döneminde geçer. Bir dönem dizisi olan Aziz son bölümde yaşananlar seyirciye büyük şoka uğrattı. Aziz sınırdaki çatışmalarda ağır yaralanan Mustafa'yı kurtarmak için büyük bir tehlikeye atılır. Pierre silahların kaçırıldığını ve şehre erzak sokulduğunu öğrenir. Galip ise istemeden bu mevzuya şahit olup Aziz'e yardım etmeye mecbur kalır. Aziz yanında olanları aklamaya çalışırken, tüm Payidarlar kendilerini gizemli bir yolculuğun içinde bulurlar.

AZİZ DİZİSİ OYUNCULARI
Murat Yıldırım : Aziz Payidar

Damla Sönmez : Dilruba

Simay Barlas : Efnan

Ahmet Mümtaz Taylan : Galip Payidar

Fırat Tanış : Delege Pierre

Güven Murat Akpınar : Adem Payidar

Eren Hacısalihoğlu : Kenan

Füsun Demirel : Nigar Payidar

Meral Çetinkaya : Hatice Ana

Suzan Kardeş : Azime

Ayten Soykök : Handan

ElifSönmez : Maksude Payidar

Baran Akbulut : Mustafa

Cenan Çamyurdu : Cemal

Haydar Köyel : Selahattin

Berkay Akın : Aslan