Baba 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? SHOW TV Baba 1. bölüm full izle!

Baba 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? SHOW TV Baba 1. bölüm full izle!

Baba 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Baba dizisinin 1. bölümü ardından araştırılmaya başladı. SHOW TV'de yayınlanan Baba 2. bölüm fragmanı izle! Baba son bölüm özeti! Baba yeni bölümde neler olacak? SHOW TV Baba 1. bölüm izle full izle!

Baba 2. bölüm izle! Baba 2. bölüm tamamı izle! SHOW TV ekranların sevilen dizisi Baba 2. bölüm seyret! Baba 2. bölüm tek parça izle! Baba 2. bölüm tamamı izle! Baba 21 son bölüm izle. Baba son bölüm izle. Baba 1. bölüm tamamı izle.

BABA  2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Baba dizisi SHOW TV ekranlarında bu akşam 1. bölümüyle yayınlandı. Diziseverler heyecan dolu 1. bölümün ardından şimdi de Baba 2. bölüm için araştırmalarına başladılar. Baba 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Baba 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Baba 2. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

BABA DİZİSİ KONUSU NEDİR?
Saruhanlı ailesi, Ödemiş'te bir aile apartmanında hep beraber mütevazı bir hayat süren, geleneklerine bağlı, kalabalık bir aile...

Ailenin reisi Emin Saruhanlı; mütedeyyin, aile değerlerine sıkı sıkıya bağlı ve otoriter bir baba... Emin'in en küçük oğlu Kadir Saruhanlı'nın bayram ziyareti için eve dönüşü baba ile oğul arasında eski defterlerin açılmasına sebep olur.

Yaşanan bir uçak kazası Saruhanlı ailesinin kaderini tamamen değiştirir. Saruhanlı ailesinin zorluklarla dolu yeni hayatı başlarken, Emin ailesini korumak için hayatının en büyük sınavı ile karşı karşıya kalır.

BABA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?
Baba dizisi oyuncuları arasında Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Taner Rumeli, Nihan Okutucu, Cem Uslu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Beril Pozam ve Damlasu İkizoğlu gibi isimler yer alıyor.

Haluk Bilginer- Emir Saruhanlı

Tolga Sarıtaş – Kadir Saruhanlı

Özge Yağız - Büşra Kalkan (Saruhanlı)

Taner Rumeli – Servet Saruhanlı

Ayda Aksel – Fazilet Satuhanlı

Zeynep Tuğçe Bayat – Şahika Saruhanlı

Damlasu İkizoğlu – Kübra Saruhanlı

Hakan Kurtaş – İlhan Karaçam