Başrol çıkışı! Apar topar Yalı Çapkını dizisine veda etti... Yeni kanalını bile buldu

Başrol çıkışı! Apar topar Yalı Çapkını dizisine veda etti... Yeni kanalını bile buldu

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaşan Doğukan Polat’ın yeni adresi belli oldu. Ünlü oyuncu dizide Fuat karakterine can veriyordu

Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisine apar topar veda etmişti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Son olarak Yalı Çapkını dizisinde Fuat rolüyle seyirci karşısına çıkan Doğukan Polat’ın yeni dizi projesi merak konusuydu.

YENİ ANLAŞMASINI YAPTI! YİNE ANA KADRODA YER ALACAK

Doğukan Polat yeni dizi projesi için el sıkıştı. Geçen sezon Yalı Çapkını’nda Fuat rolüyle seyirci karşısına çıkan Polat “Ağlayan Gelin” dizisinin kadrosuna dahil oldu. TRT1’de yayınlanacak olan dizi Bozdağ Film imzalı… Yıldız Aşanboğa’nın yöneteceği dizide Doğukan Polat, “Ünal” rolüne hayat verecek.

whatsapp-image-2023-11-15-at-13-04-52.jpeg

Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in yazdığı dizide Doğukan Polat kötü adamı canlandıracak ve ters köşe bir karakterle seyirci karşısına çıkacak. Başrol kadın oyuncu arayışı süren dizide Feyyaz ŞerifoğluSinan Tuzcu, Ekin Mert Daymaz, Meral Çetinkaya, Sinem Öztürk, Noyan Uzer ve Sidar Tublek rol alacak.

Doğukan Polat'ın veda ettiği Yalı Çapkını dizisi hakkında bilgiler!

Yalı Çapkını, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 23 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt'un üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger, Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay'ın kaleme aldığı dram ve romantik türdeki Türk televizyon dizisidir.

İlgili Haberler