Bekir Coşkun’dan haber var

Bekir Coşkun’dan haber var

Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun, kanser hastalığı nedeniyle yazılarına 6 Ekim’den bu yana devam edemiyordu. Emin Çölaşan, Bekir Çoşkun’un son durumunu köşesine taşıdı.

Bekir Çoşkun’un hastalığının iyiye gittiğini belirten Emin Çölaşan, Usta Yazar’ın yakında yazılarına başlayacağını aktardı. Çölaşan, Bekir Coşkun’un hastalığının seyriyle ilgili şunları yazdı:

Sizlerden her gün birkaç mesaj alıyorum… Hep soruyorsunuz: ‘Bekir Bey niçin yazmıyor, sağlık durumu nedir, yazmaya ne zaman başlayacak?’ Bu sorularınıza bugüne kadar yanıt veremedim. Şimdi size son gelişmeleri anlatayım: Son olarak Ankara'da ayrıntılı bir tomografi çekimi yapıldı… Ve İstanbul'daki doktoru Prof. Dr. Nil Molinas Mandel raporları inceledikten sonra müjdeli haberi verdi: “Durum çok iyi. Hastalıkta ciddi bir gerileme var. Üstelik başka organlara yayılma da yok…’ Nil hanım Bekir'e şimdi kullanmakta olduğu, kanser tedavisinde akıllı ilaç dedikleri mucize hapı öneren hoca.

Size hemen son durumu söyleyeyim… Hastalığın gerilediğini öğrenen Bekir'in morali şimdi biraz olsun yerine geldi. Ancak devam eden ağrılar onun keyfini kaçırmayı sürdürüyor. (Doktorlar o ağrıların normal olduğunu, yakında çok azalacağını söylüyor.) Yukarıda saydıklarım dışında Bekir ağrı kesiciler dahil çok sayıda hap alıyor. Kortizonlu ilaçlar ve ayrıca deriye yapışık uyuşturucu morfin bantları da halsizlik ve yorgunluğu tetikliyor

Bu hastalıkla boğuşmaktan yorgun düşen benim can arkadaşım halsizliği ve yorgunluğu üzerinden bir türlü atamadı. Sanırım önümüzdeki hafta, epeyce ara verdiği yazılarından ilki ile yine karşınıza çıkacak ama haftanın altı günü yazması herhalde söz konusu olmayacak. Olsun, haftada bir veya iki kez bile olsa onu yeniden okumak için ben de sizin gibi sabırsızlanıyorum.
Bekir sizlere selam söylüyor.”