Bir Zamanlar Kıbrıs Ankaralı kimdir? Bir Zamanlar Kıbrıs Serkan Çayoğlu nereli ve kaç yaşında?

Bir Zamanlar Kıbrıs Ankaralı kimdir? Bir Zamanlar Kıbrıs Serkan Çayoğlu nereli ve kaç yaşında?

Bir Zamanlar Kıbrıs Ankaralı kimdir? Serkan Çayoğlu kimdir? Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ankaralı rolü ile sevenleri karşısına çıktı. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisindeki Ankaralı Serkan Çayoğlu aslen nereli?

Bir Zamanlar Kıbrıs Ankaralı kimdir? Serkan Çayoğlu kimdir? Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ankaralı rolü ile sevenleri karşısına çıktı. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisindeki Ankaralı Serkan Çayoğlu aslen nereli?

Ekranların genç oyuncularından Serkan Çayoğlu, TRT1'in heyecan yaratan dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs ile televizyon seyircileri ile buluşuyor.

Dikkat çeken dizide Ankaralı karakterine hayat verecek oyuncu, Özge Gürel ile birlikteliği nedeniyle de adından söz ettiriyor. İşte, Serkan Çayoğlu biyografisi...

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR? 

Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 tarihinde Almanya'da dünyaya geldi ve eğitimini Almanya'da Erlangen Üniversitesi’nin Ekonomi Bölümünde tamamladı. İlk olarak modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu, bir süre sonra oyunculuğa yöneldi ve Ümit Çırak ve Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi aldı.

İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde yer aldı ve sonrasında Zeytin Tepesi’nde oynadı. Hande Yener’in “Ya Ya Ya” klibinde de oynadı. 2014 yılında başrollerini Özge Gürel ile paylaştığı Kiraz Mevsimi dizisinde "Ayaz Dinçer" rolünü canlandırdı. Dizi, 2015 yılında final yaptı. 2016 yılında sevgilisi Özge Gürel ile birlikte İtalya'da Verissimo, ardından tek başına İtalya'nın reytingi yüksek programlarından C Est Per Postaya katıldı. Oyuncu, daha sonra Hayatımın Aşkı dizisinde "Demir Cerrahoğlu" karakteriyle sevenleri karşısına çıktı. Börü dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. 2019 yılında Halka dizisinde "Cihangir Tepeli" karakterini canlandırdı. 2020 yılında Yeni Hayat dizisinde başrol oyuncusu olarak Adem rolünde oynadı.

SERKAN ÇAYOĞLU DİZİLERİ 

2012 Kuzey Güney
2014 Zeytin Tepesi
2014 - 2015 Kiraz Mevsimi
2016 Hayatımın Aşkı
2018 Börü
2019 Halka
2020 Yeni Hayat
2021- Bir Zamanlar Kıbrıs