Buket Aydın'ın kolundaki saatin fiyatı dudak uçuklattı

Buket Aydın'ın kolundaki saatin fiyatı dudak uçuklattı

Muhalefeti hedef almasıyla son günlerde gündem olan Buket Aydın, şimdi de saatinin fiyatıyla gündemde.

Emir Sarıgül ile yaşadığı aşkla uzun süredir gündemde kalan spiker Buket Aydın, son dönemde özel hayatı kadar yaptığı yorumlarıyla da dikkat çekiyor.

Son olarak, "Erdoğan'a düşmanlık yapacaksınız diye gözünüze perde inmiş. Erdoğan gitsin de gerekirse HDP gelsin, gerekirse özerklik verelim, FETÖ'cüler gelsin..." yorumuyla sosyal medyada tepki çeken Buket Aydın'ın kolundaki saatin fiyatı, duyanların dudaklarını uçuklattı.

60 BİN DOLARLIK SAAT

Ünlü bir markaya ait olan saatin yaklaşık fiyatının 60 bin dolar (1 milyon 155 bin lira) olduğu ortaya çıktı. Milyon liralık saati takan Buket Aydın'a sosyal medyada yorum yağdı.

FEYZİ İŞBAŞARAN: "YEMESE İÇMESE 5 YILDA ALABİLİR"

Saatin fiyatının 2 milyon 500 bin TL olduğunu söyleyen Eski AKP'li vekil Feyzi İşbaşaran da konuya dair sessiz kalmadı. İşbaşaran paylaşımında, "Bir haber sunucusu, en düşük 20 bin TL alıyor,100 bin TL alan da var. Ortalaması 40 bin TL. Buket Aydın’ın kolundaki saat 2 milyon 500 bin TL. Yani hiç yemese içmese böyle bir saati 5 yılda alabilir. Görünen bu saat, başka neler var bilmiyoruz. Şimdi bu…" ifadelerini kullandı.