Camdaki Kız 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? KANAL D Camdaki Kız 16. bölüm izle full izle! Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı

Camdaki Kız 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? KANAL D Camdaki Kız 16. bölüm izle full izle! Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı

Camdaki Kız 17. bölüm fragmanı... Camdaki Kız dizisinin 16. bölümü ardından araştırılmaya başladı. Camdaki Kız yeni bölümünde neler olacak? Camdaki Kız 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? KANAL D Camdaki Kız 16. bölüm izle full izle!

Camdaki Kız 17. bölüm izle! Camdaki Kız 17. bölüm tamamı izle! KANAL D ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız 17. bölüm seyret! Camdaki Kız 17. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız 17. bölüm tamamı izle! Camdaki Kız 16 son bölüm izle. Camdaki Kız son bölüm izle. Camdaki Kız 16. bölüm tamamı izle.

CAMDAKİ KIZ 17. BÖLÜM FRAGMANI

Camdaki Kız dizisi KANAL D ekranlarında bu akşam 16. bölümüyle yayınlandı. Diziseverler heyecan dolu 16. bölümün ardından şimdi de Camdaki Kız 17. bölüm için araştırmalarına başladılar. Camdaki Kız 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Camdaki Kız 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Camdaki Kız 17. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

CAMDAKİ KIZ 16. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Alp, Cana ve Sedat'ın ilişkini itiraf eder. Feride, olayı Nalan'dan saklamaya çalışsa da ihaneti açıklamak ister. Nalan'ın evliliğinin, artık uçurumun eşiğinde olduğu ortadadır. Feride, ihanetin devam ettiğini öğrenince Sedat'ı karşısına alır. Sedat, Rafet'in öfkesiyle karşı karşıya gelirken Cana ve Alp'in boşanma haberi herkesi şoke eder. 

Sedat ve Cana'yı takip eden Feride duruma el atar. Cana'yı sıkıştırıp tehdit eder. Diğer taraftan artık Sedat'ın yaptıkları herkesin gözüne batmaktadır. Tüm ailenin beraber olduğu bir davette Sedat'ı büyük bir sürpriz beklemektedir.

CAMDAKİ KIZ 15. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Camdaki Kız'ın 15. bölümünde Sedat ve Cana'nın ilişkisini öğrenen Alp, intikam planları yapıyor ve onları rezil etmekle tehdit ediyor. 

Sedat ve Nalan'ın balaylarında güzel vakit geçirirken Cana’dan gelen telefon Sedat’ın endişelenmesine sebep olur ve Nalan’ın bileğini burkması bahanesi ile İstanbul’a geri dönüyorlar. Hayri, Sedat'ın Nalan'ı aldattığını duyunca gözünü Sedat'tan ayırmaz. Feride, Nalan ve Sedat’ın yakınlaşmalarından memnundur. Nalan'ın Feride'nin kendisinden bir şeyler sakladığını düşünmesi Feride'yi şaşkına çeviriyor. 

Diğer yandan Rafet'in kıymetli olarak gördüğü otel ihalesini almayı hedefleyen Sedat bambaşka yollar denemeye kalkıyor. Cana'nın ağından kurtulamaması ise Sedat'ın başına bela oluyor. Çünkü Sedat'ın Cana'yla görüşmek için söylediği yalan gittikçe büyüyor. 

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KÜNYESİ

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Biricik'in yanı sıra; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek’in oyuncu kadrosunda yer alıyor.Dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor.