Çukur 4. Sezon 13.Bölüm ön izlemesi!

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 23 Kasım Pazartesi akşamı 104. bölümüyle ekrana geldi. Çukur'un son bölüm finalinde, Çağatay Erdenet'in Koçovalılardan öldürmek için Selim'i seçtiği ortaya çıktı.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı dizisi Çukur'un 104. son bölüm finalinde şaşırtan anlar yaşandı. Ogeday'ın işini bitirmesi için Cumali ile anlaşan Çağatay, Cumali'nin işini yapmasının ardından yeni hedefini belirledi. Çukur'da Çağatay Erdenet, Koçovalı kardeşlerden Selim'i öldürmeyi planladı.

Çukur'un 30 Kasım Pazartesi ekrana gelecek olan 105. yeni bölümünden de ilk sahne yayınlandı. Çukur'dan ve aileden bir süre uzaklaşacağını açıklayan Selim, Akın'la veda konuşması yapıyor. Selim Koçovalı'nın oğlu Akın'a "Artık ailenin reisi sensin gibi hareket et. Ben bir süre olmayacağım" sözleri dikkat çekiyor.

Çukur'da Çağatay'ın Selim'i hedef alması ve ardından ise Öner Erkan'ın canlandırdığı Selim'in oğluyla veda konuşması yapması ise kafaları karıştırdı. Çağatay Erdenet'in Selim'i öldürüp öldürmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.