Davutoğlu'yla röportaj yapınca işlerinden oldular

Davutoğlu'yla röportaj yapınca işlerinden oldular

Davutoğlu ile yapılan ve dünün gündem konusu olan söyleşi sonrası Sputnik, 'Bidebunuizle' ve 'Söylemesi Bizden' programlarını bitirdi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, ‘Bidebunuizle’ adlı programda Yavuz Oğhan’ın konuğu olmuş ve programda Erdoğan’a, Hükümet’e ve son dönem AKP politikalarına yönelik ağır eleştirilerin yanı sıra önemli itiraflarda bulunmuştu.

Davutoğlu’nun ‘günah çıkarması’ olarak da yorumlanan programın yankıları devam ederken bugün sunucu Yavuz Oğhan’dan ‘sürpriz’ bir duyuru geldi.

Davutoğlu ile yaptıkları mülakat sonrası programlarının bitirildiğini açıklayan Oğhan, "Türkiye’de hiç bir iyi iş cezasız kalmaz, dün Davutoğlu ile mülakat yaptık bugün programlarımız bitti, üstelik yayını kendi YouTube kanalımızdan yaptığımız halde, #bidebunudinle ile Akif Beki ve İsmail Saymaz'la yaptığımız #söylemesibizden artık RS FM’de değil" dedi.

İLGİLİ - Davutoğlu'ndan çok konuşulacak 'düşük profil' göndermesi 

İLGİLİ - Davutoğlu için 'yeni AKP' patladı mı?

'BU KAÇINCI KOVULMAM'
"Söylemesibizden" programını Yavuz Oğhan ve İsmail Saymaz'la birlikte yapan Akif Beki programın bitirilmesiyle ilgili T24'e açıklama yaptı. Beki, "İlk kez kovulmadım, bu kaçıncı kavulmam. Türkiye şartlarında şaşırtıcı bir karar değil. Sputnik yönetiminin kendi kendine aldığı bir karar olduğunu düşünmüyorum. Size SETA raporu diyeyim gerisini siz anlayın" dedi.

SAYMAZ'DAN AÇIKLAMA
İşlerine son verilmeleriyle ilgili sosyam medya hesabından açıklama yapan İsmail Saymaz, "SETA raporunun 'gereği' yapıldı. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile söyleşi yaptığımız için RS FM, Yavuz Oğhan ve Akif Beki ile birlikte hazırladığımız ‘Söylemesi Bizden’ programını sonlandırdı" ifadelerini kullandı.