Dedikodu sanılmıştı ama gerçekmiş! Akın Akınözü’nün yeni partneri sızdı

Dedikodu sanılmıştı ama gerçekmiş! Akın Akınözü’nün yeni partneri sızdı

Akın Akınözü’nün yeni partneri kim oldu?Show TV'deki Aile dizisinin benzeri bir dizi mi başlıyor? Aile albümü dizisiyle ilgili bilgiler belli oldu

Akın Akınözü’nün yeni partneri kim oldu? Bir süredir merak ediliyordu. Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Aile Albümü adlı yeni bir dizi başlıyor. Dizide birçok ünlü isim de yer alacak.

akin-1-850x486.png

Akın Akınözü geçen aylarda Saner Ayar’ın patronu olduğu O3 Medya’yla el sıkışmıştı. Yakışıklı oyuncunun şirketin yeni dizilerinden “Aile Albümü”nde başrol oynayacağı öğrenilmişti. Unutulmaz dizilerin başarılı yönetmeni Zeynep Günay’ın yöneteceği projede Akınözü’nün “Kılıç” karakterine hayat vereceği de ortaya çıkmıştı. Henüz kanalı netleşmeyen dizide ünlü oyuncunun partneri için de anlaşma aşamasında gelindi.

Akın Süreyya Akınözü, Türk oyuncu. 2015 yılından beri Türk televizyon dizilerinde rol alır. Hercai, Kaderimin Oyunu, Tuzak dizilerindeki rolleri ile Türkiye'nin yanı sıra İspanya, Latin Amerika ülkeleri ve Rusya'da tanınmıştır.

serhatsenn-1691854281-3167825774243834792-224641316.jpg

Son olarak Netflix’te seyirciyle buluşacak olan “Kübra” dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneri olan Aslıhan Malbora bu sezon birçok dizi ve filmle görüştükten sonra “Aile Albümü”yle prensipte anlaştı. Güçlü bir aşk hikâyesinin etrafında yaşanan olayların etkili bir dille ekrana aktarılacağı dizinin senaryosu konusunda titiz bir çalışma yürütüyor.

Oyuncu Aslıhan Malbora 1 Mart 1995 yılında Afyonkarahisar'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimi alan Malbora, İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünü bitirdi. Üniversite eğitiminin yanı sıra Akademi 35.5 Sanat Evi bünyesinde oyunculuk eğitimlerine de devam etti.

İlgili Haberler