Dream TV kapatıldı

Dream TV kapatıldı

2003 yılında Doğan Holding bünyesinde kurulan Dream TV, 2018 yılında Demirören Holding ile gerçekleşen satış işleminin ardından kapanma kararı aldı.

Dream TV kapatıldı. 2003 yılında Doğan Holding bünyesinde kurulan Dream TV, 2018 yılında Demirören Holding ile gerçekleşen satış işleminin ardından kapanma kararı aldı. Dream TV'nin yayın hayatına son vermesi birçok sevenini üzdü.

Festivaller ile özdeşleşmişti

Rock'n Coke, Efes Pilsen One Love Festival ve Vodafone FreeZone Fest gibi festivalleri ekrana getirerek genç kitleyi yakalamayı başaran Dream TV, 17 yıllık serüvenin sonuna geldi. Instagram'dan yayın yapan glorymagazines sayfasının haberine göre, Dream TV yayın hayatını bitirme kararı aldı.

SESSİZ SEDASIZ SON VERDİ

Dream TV'nin 2003 yılında başlayan bu macerası 1 Ağustos günü sessiz sedasız sona erdi. Bir döneme damga vurmayı başarmış Dream TV'nin kapandığı haberleri ise 4 gün sonra gündeme geldi. Özellikle Rock'n Coke festivallerinin yayını ile genç kitle üzerinde büyük etki bırakan Dream TV'nin yayın hayatının son bulması sevenlerini üzdü.

Öte yandan Dream Türk'ün yayınlarına aynı şekilde devam ettiği öğrenildi.