Ece Üner'den  Kim Kardashian'a  sert tepki : Pes’miş! özünde bir yerinden uydurma derim

Ece Üner'den Kim Kardashian'a sert tepki : Pes’miş! özünde bir yerinden uydurma derim

Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan çatışmaya ilişkin olarak yaptığı yorumlarına sunucu Ece Üner sert bir açıklama yaptı.

Reality şov yıldızı Kim Kardashian'la ilgili yorumu 'cinsiyetçilik' gerekçesiyle tepki çeken Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner, "Özünde 'Bir yerinden uydurma' dedim. Esas cinsiyetçilik, burada 'cinsiyetçilik' aramak. Ben 'sıradan' kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı" dedi.

Dünyaca ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan çatışmaya ilişkin olarak yaptığı yorumları eleştiren ve bu noktada kullandığı "Kim Kardashian'ın kameralara göstermeye alışık olduğu büyük bir kaynağı var, yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" ifadesi tepki çeken Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner bir açıklama yaptı.

Söz konusu açıklamasını kişisel Twitter hesabında yayınlayan Üner, kendisine yöneltilen 'cinsiyetçilik' suçlamasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Pes’miş! Özünde 'Bir yerinden uydurma' dedim. Esas cinsiyetçilik, burada 'cinsiyetçilik' aramak. Ben 'sıradan' kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz? Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı. Biraz da Can Yücel okuyun. Kavramlarınız yerine otursun."

Ne olmuştu?

Ermenistanlı yıldız Kardashian, Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan çatışmayla ilgili olarak "Karabağ'ı korumak için hayatlarını tehlikeye atan cesur erkek ve kadınlar için dua ediyoruz", "Bakü'ye saldırgan güç kullanımını durdurması için çağrı yapılmalı, Azerbaycan'a ABD askeri yardımı durmalı, Türkiye Bakü'ye silah ve savaşçı göndermemesi için uyarılmalı" ifadelerini kullanmıştı.