EDHO'nun kapıları "Hayriye anne" ye hep açık!

EDHO'nun kapıları "Hayriye anne" ye hep açık!

Ünlü oyuncu Sabina Toziya’nın beyin tümörü nedeniyle rahatsızlık geçirmesi ve hastanede ameliyat olmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hayriye annesine veda etme zorunluluğu ortaya çıktı.

Dizinin 179.bölümünde öldüğü duyurulan Hayriye annenin vedası izleyicileri gözyaşına boğdu. Aslında bu noktaya gelinmesinin nedeni, oyuncunun oğlunun ricasıydı.


Annesinin kemoterapi süreci de geçireceğini belirten oğlunun isteği üzerine yapımcı da karakterin ölmesine karar vererek dizinin senaryosunda yeni bir düzenlemeler yapıldığı bilgisi geldi. 
   
Annesinin kemoterapi süreci de geçireceğini belirten oğlunun isteği üzerine yapımcı da karakterin ölmesine karar vererek dizinin senaryosunda yeni bir düzenleme yapıldı.

Ancak Sabina Toziya’nın iyileşmesinin ardından yeniden diziye dönmesi için de kapılar açık bırakıldı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşesinde "Daha yumuşak geçiş yapılabilirdi. Böyle düşüncelerle durumu sordum. Ekip, 'Ailesi ile aldığımız bir karar. Yeter ki sağlığına kavuşsun… Geriye dönüşler ile oğullarının rüyasında biz onu yine oynatırız' dedi.
Toziya, ileride iyileşip de yeniden diziye dönebilecek duruma gelir ise, flashback sahnelerle geriye dönülecek ve yine dizide yer alması sağlanacak.
   
Dizi ekibinin bu düşüncesinden de anlaşılacağı üzere Sabina Toziya, ileride iyileşip de yeniden diziye dönebilecek duruma gelir ise, flashback sahnelerle geriye dönülecek ve yine dizide yer alması sağlanacak.

Toziya’nın ani rahatsızlığının dizinin senaryosunda da bazı değişimler yaşanmasına neden olacağı da belirtiliyor.