EDHO'yu yıkan haber!

EDHO'yu yıkan haber!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hayriye anası Sabina Toziya'nın beyninde tümör tespit edildiği ve ünlü oyuncunun 4 gün yoğun bakımda kaldığı anlaşıldı.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibini yıkan haberle sarsıldı"
ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusunun beyninde tümör çıkınca acil olarak ameliyata alındığı bildirildi.

Makedonya Sağlık Bakanı Venko Filipce'nin yaptığı ameliyat sonrası Sabina Toziya'yı evine getirmek için özel uçak tahsis edildi.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hayriye anası Sabina Toziya'nın beyninde tümör olduğu saptandı.72 yaşındaki oyuncunun ameliyatını Makedonya Sağlık Bakanı yaptığı bildirildi.

TV yönetimi sevilen oyuncu için gerektiği taktirde özel uçak kaldırmak için harekete geçtiği bildirildi.

Altı sezondur ekranda olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yarın yılbaşı arasının ardından ekrana dönüyor. Heyecanla sete başlamaya hazırlanan dizi ekibi aldıkları acı haberle adeta yıkıldılar.

Dizinin 72 yaşındaki Hayriye anası Sabina Toziya yılbaşı molasında ülkesi Makedonya'ya gitmişti. Toziya tam dönüş hazırlığı yaptığı sırada bayıldı ve apar topar hastaneye götürüldü.

Doktorlar usta oyuncunun beyninde bir tümör tesbit etti ve Sabina Toziya'yı hemen ameliyata aldı. 10 saat süren ameliyattan sonra tümör tamamen temizlendi. Dört gün yoğun bakımda kalan oyuncu daha sonra normal servise çıkarıldı, Sabina Toziya'nın bugün evine götürüleceği bildirildi.