Ekrem İmamoğlu o teyzeyi unutmadı!

Ekrem İmamoğlu o teyzeyi unutmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine destek veren videosuyla gündem olan 97 yaşındaki teyzeyi unutmadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine destek veren videosuyla sosyal medyada gündem olan 97 yaşındaki teyzeyle telefonda görüştü. Yaşlı teyzenin İmamoğlu'ndan isteği ise sosyal medyayı salladı.

Seçim sonuçlarını yakında takip ettiğini ve İmamoğlu'na dua ettiğini belirten 97 yaşındaki teyze sosyal medyada paylaşılan videosunda, “Senin yüreğinin nuru kalbine vurdu. Sen sadece İstanbul’u fethetmedin, tüm Türkiye’yi fethettin. Vatanımız için çok da iyi çalışacağından eminim. Allah razı olsun. Senin için çok dua ettim. Kalbinin yüzüne vuran nuru kaybetme. Helal çalış. Çok seviyorum seni. Son gece bile kalktım dua ettim Allah’ım onlara verme dedim. Çok yalvardım. Atatürk öldüğünde ben 16 yaşındaydım çok ağladım. Yaşlıyım. Yanımda olsan daha güzel konuşucağım ama heyecanlandım. Haram yeme, yalan söyleme, hile yapma. Yapmayacağından kendim gibi eminim” ifadelerini kullanmıştı.

Bu görüntülerin ardından Başkan İmamoğlu, 97 yaşındaki teyzeyle telefonda görüştü. Ekrem İmamoğlu’na dua etmeye devam eden teyzeye İmamoğlu’da ‘annem’ diye hitap etti. İmamoğlu’na görevinde başarılar dileyen teyze sözlerini de “Çok güzel işler yap. Atatürk gibi yap” diyerek bitirdi.