Eski defterler açıldı: Pelikancılar Sabah yazarını fena vurdu

Eski defterler açıldı: Pelikancılar Sabah yazarını fena vurdu

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da gözaltına alınan Taha Ün kaldığı otelden alınarak, ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürülmüştü.  Pelikancıların hedefindeki eski Ün'ün gözaltına alınması sonrası gözaltı  gözler yeniden Pelikancılara çevrilmişti.  

Taha Ün bugün yandaş Sabah yazarı Salih Tuna'yı arşivlerdeki bir videosu üzerinden hedef adlı.  Eski defterlerin açıldığı kapışmada bombanın fitili ateşlendi. 

SABAH YAZARININ KRİTİK GECEDEKİ GÜZELLEMESİ 

Peki Taha Ün, 17 - 25 Aralık operasyonlarının başladığı geceye ilişkin Salih Tuna'nın FETÖ lideri Fethullah Gülen hakkında neler söylediğini paylaştı. Salih Tuna'nın 17 Aralık gecesi 'hocaefendiye densizlik yapanlar var' dediği sözleri tartışma konusu oldu.

Taha Ün; Salih Tuna’ya AKP'nin Meclis'ten geçirdiği sosyal medya sansürüne ilişkin yasa teklifine atıfta bulunarak “unutma hakkını kullanmak isteyebilirsin” dedi.

Salih Tuna 17 Aralık gecesi 'hocaefendiye densizlik yapanlar var' diyerek şöyle seslendi:  

"Bir tane müdür mü ne densizlik yapıp Hocaefendi için ileri geri böyle geri zekalı… Saygısızlık yapıyor. Saygısızlıklar saygısızlıkları üretir. Ben onun için Hocaefendi’ye, Erdoğan’a çok saygılı bir dille konuşulmasını istiyorum. Sosyal medyada bazı insanlar da çok densizlik yapıyor. Cemaat’e karşı, Hocaefendi’ye büyük densizlik yapılıyor."

Yandaş Salih Tuna'dan ise bu saldırıya nasıl bir misilleme geleceği merak konusu oldu.