Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'nde o rolü alacak! Kızılcık Şerbeti 41.bölümde neler olacak? İşte ayrıntılar

Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'nde o rolü alacak! Kızılcık Şerbeti 41.bölümde neler olacak? İşte ayrıntılar

Sevilen dizi Kızılcık Şerbeti her hafta merakla bekleniyor. Kızılcık Şerbeti yani bölümde neler oluyor? Kızılcık Şerbeti 41.bölümde neler olacak? sorularının yanıtı aranıyor. İşte Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünden detaylar...

Kızılcık Şerbeti 41. bölümde neler oluyor?

Nursema’nın yurt dışında yaşayan, liseden arkadaşı olan Dilruba bölümde Ünallar’ın evini ziyaret edecek. Nursema, Pembe ve Doğa’nın misafiri olan Dilruba, dominant karakteriyle dikkatleri çekecek. Hisleri oldukça kuvvetli olan Dilruba’nın, aileye vereceği haber dikkat çekti.

s.webp

Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'nde mi oynayacak, konuk oyuncu mu?

Bihter filmi ile son günlerin gündemindeki isim Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti dizisi fragmanıyla izleyicide şok etkisi yarattı. Farah Zeynep Abdulla rolünü sosyal medyada paylaştı. İzleyiciler tarafından ise Kızılcık Şerbeti'nde Farah Zeynep Abdullah hangi rolde oynuyor araştırmaları hız kazandı. Peki, Kızılcık Şerbeti Dilruba kimdir, hangi rolde?

Farah Zeynep Abdullah “Dilruba” rolüne hayat verecek. Nursema’nın Amerika’dan gelen arkadaşını olan Dilruba, cuma günü yayınlanacak 41. bölümde ilk kez görülecek.

Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanacak?

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor.