Fatih Altaylı'ya sürekli 'Fatih Bey' diyen gizemli isim Emre kim?

Fatih Altaylı'ya sürekli 'Fatih Bey' diyen gizemli isim Emre kim?

Gazeteci Fatih Altaylı'nın Youtube yayınlarında sık sık kendisine 'Fatih Bey' diye hitap eden Altaylı'nın da 'Emre' diye hitap ettiği o kişi kim?

Gazeteci Fatih Altaylı seçimlerin ardından Habertürk'teki görevini bırakarak dijital mecraya resmen giriş yaptı. Artık kişisel internet sitesinde yazılarını yayınlayan ve Youtube'dan gündeme dair yayınlar yapan Fatih Altaylı, yüksek izlenme oranlarını yakalamakta pek zorlanmadı.

Ancak Altaylı'nın yanı sıra onu soru soran bir isim çok dikkat çekiyor. Fatih Altaylı bilindiği üzere kızı Zeynep'in yanı sıra bir de 'Emre' diye seslendiği asistanı ile yayını yapıyor. Soruları bazen kızı genelde de Emre soruyor. Peki yüzünü hiç görmediğimiz, sık sık 'Fatih Bey' diye seslenen ve bu duruma dair Altaylı'nın da zaman zaman takıldığı gizemli isim Emre kim?

FATİH ALTAYLI'NIN ASİSTANI EMRE KİM?

Fatih Altaylı, genelde açılışı "Merhaba Emre Bey" sözleri ile açtığı asistanından alıyor. İlk programda her ne kadar kendisine yöneltilen hitapta sorun görmemesine rağmen Emre'nin kendisine "bey" demeyi tercih ettiğini söyleyen Altaylı, Emre ile ilgili özel bir detay hiç vermedi. Şu ana kadar 'Emre'nin özel hayatına ilişkin bilgi de bulunmamaktadır. Sosyal medya hesabı da olmadığı bilinen Emre, şimdilik gizemini koruyor.

Fatih Altaylı, FluTV'de katıldığı programda Emre'nin kendisinin görülmesini istemediğini ifade etti.