Fatih Portakal'dan sonra bir bomba daha... Sözcü Gazetesi'nde flaş ayrılık!

Fatih Portakal'dan sonra bir bomba daha... Sözcü Gazetesi'nde flaş ayrılık!

Fatih Portakal'ın Fox Tv'yi bırakmasının ardından kamuoyunda muhalif gazeteci olarak bilinen bir isimden daha ayrılık haberi daha geldi.

Portakal'ın Fox'den ayrılması dün gündeme bomba gibi düşmüştü.  Portakal, Fox Tv'den istifa ederek İzmir'deki çiftliğine yerleşeceğini açıklamıştı. 

Bir ayrılık iddiası da Sözcü Gazetesi'nden geldi. 7 yıldır Sözcü'de yazan Soner Yalçın köşe yazarlığını bıraktığı öne sürüldü. 

"Yolculuk" başlıklı yazısında, "Ben dayanıklıyım. 33 yıllık gazetecilik aşkı yüzünden başıma gelmeyen kalmadı; ölüm tehditleri aldım, işkenceli sorgulardan geçtim, onlarca kez yargılandım, iki yıl hapis de yattım. Yolumdan dönmedim; durmaya da hiç niyetim yok. Hep gerçekleri yazdım. Yazmaya da devam edeceğim… Bazen. Enerji toplamak, okumalar yaparak ufku genişletmek lazım, yeni insanlar tanımak gerek… Yani: Yolculuk yapmak şart yeni keşifler için. Kuşkusuz kaybolmayacağım. Yine buluşacağız" ifadelerini kullandı. 

SONER YALÇIN'DAN YENİ AÇIKLAMA

Ayrılık iddialarıyla ilgili Odatv’ye konuşan Yalçın, “Gazeteciliği de yazarlığı da bırakmadım, kısa ara verdim. Yazım yanlış anlaşılmış” dedi.