Feyyaz Şerifoğlu'nun yeni dizisine 2 yakışıklı daha! Rekabet büyük olacak

Feyyaz Şerifoğlu'nun yeni dizisine 2 yakışıklı daha! Rekabet büyük olacak

TRT1’in yeni iddialı dizisi “Ağlayan Gelin”in oyuncu kadrosuna genç kuşağın çok yetenekli iki oyuncusu daha katıldı. Dizinin başrolünde Burcu Biricik ile Camdaki Kız dizisinde oynayan Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. Şerifoğlu artık TRT'de olacak

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; TRT1’in yeni iddialı dizisi “Ağlayan Gelin”in oyuncu kadrosuna genç kuşağın çok yetenekli iki oyuncusu dahil oldu.

“Ağlayan Gelin” TRT1’in öne çıkan yeni projelerinin başında geliyor. Merakla beklenen Bozdağ Film imzalı dizinin kadrosuna Sinan Tuzcu, Feyyaz Şerifoğlu, Ekin Mert Daymaz, Meral Çetinkaya, Sinem Öztürk gibi ünlü isimler dahil olmuştu. Yıldız Aşanboğa’nın yöneteceği  ve başrol kadın karakteri henüz belli olmayan diziye iki genç yetenek katıldı. 

whatsapp-image-2023-11-01-at-13-48-41-1.jpeg

Kuruluş Osman’da Frodi rolüne hayat veren Noyan Uzer “Ağlayan Gelin”le anlaştı. Başarılı oyuncu Ufuk rolüne hayat verecek ve Yasin’in (Feyyaz Şerifoğlu) takım arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizinin diğer önemli genç yıldızı ise Sidar Tublek… Tublek “Masumlar Apartmanı”nda Naci’nin (Tansel Öngel) gençliğine hayat vermiş ve performansıyla beğeni toplamıştı. Sidar Tublek “Ağlayan Gelin”de Aliço’ya hayat verecek.

whatsapp-image-2023-11-01-at-14-21-48-1.jpeg

İlgili Haberler