FOX TV'de kriz! Dev bütçeler ayrılmıştı... Ekranda olmayacak

FOX TV'de kriz! Dev bütçeler ayrılmıştı... Ekranda olmayacak

Bir süredir tanıtımları dönen dizi için FOX TV karar değiştirdi. Gelen bilgilere göre Kızıl Goncalar dizisinin sete çıkış tarihi değişti

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni diziyle ilgili üzücü haber. Bir süredir tanıtımları yapılan dizinin set tarihi ertelendi.,

KIZIL GONCALAR DİZİSİ SETE NE ZAMAN ÇIKACAK?

Gold Film'in FOX için çekeceği "Kızıl Goncalar" dizisi Özgü Namal ile Özcan Deniz'i buluşturdu.

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; “Kızıl Goncalar” dizisi Necati Şahin‘in yazdığı etkili senaryosuyla merakla bekleniyor. Ömür Atay‘ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin bugün başlaması planlanan seti mekanlarla ilgili yaşanan değişiklikten dolayı cumartesi gününe alındı. Oyuncuların uzun süredir özel dersler alarak hazırlandığı, dizi her bir karakteriyle ve sarsıcı senaryosuyla çok konuşulup çok tartışılacak.

ÖZGÜ NAMAL HERKESİ ÇOK ÜZMÜŞTÜ

Özgü Namal uzun bir süredir setlerden uzaktaydı ve bu durum hayranlarını çok üzüyordu. Özgü Namal yeniden bu diziyle setlere dönüyor. 

Özgü Namal‘ı 9 yıl sonra setlere döndüren dizi Özcan Deniz‘i de senaryosunu okur okumaz çok etkiledi. Önceki hafta okuma provası yapılan dizi Şerif Erol (Suavi), Erkan Avcı (Sadi Hüdayi), Hazal Türesan (Beste), Duygu Sarışın (Hande), Selen Öztürk (Hasna), Sitare Akbaş (Birgül), Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd), Mert Turak (Naim), Tuğrul Tülek (Seçkin), Asiye Dinçsoy (Müyesser), Mina Demirtaş (Zeynep) Esma Yılmaz (Mira), Zehra Kelleci (Feyza), Yakup Turgut (Arif) ve Mısra Tüfek (Esra), Gürhan Elmalıoğlu (İdris) ve Hamdi Alkan’dan (Başhekim) oluşan dev kadrosuyla dikkat çekiyor.

OYUNCU SEÇİMLERİ SÜRÜYOR

Öte yandan FOX TV'nin Kızıl Goncalar dizisi için dev bir bütçe hazırladığı öğrenildi. Bu kapsamda dizinin kadrosunda genç yetenekler de yer alacak. 

HAMDİ ALKAN'DA GERİ DÖNÜYOR

Kızıl Goncalar dizisiyle Hamdi Alkan'da setlere dönüş yapıyor. Hamdi Alkan bir süredir ekranlardan uzaktaydı. 

İlgili Haberler