FOX TV'de yeni dönem... Apar topar ekrandan gitmişti geri döndü

FOX TV'de yeni dönem... Apar topar ekrandan gitmişti geri döndü

FOX TV ekranlarında yayımlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Erman karakterine can veren usta oyuncu tekrar FOX TV'de! FOX TV ekranında yayınlanan dizi final yapmıştı. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır yer alıyordu

MedYapım’ın FOX’ta seyirciye buluşan “Kirli Sepeti” dizisinin kadrosuna çok değerli bir aktör daha katılıyor. FOX TV ekranlarında yayımlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Erman karakterine can veren usta oyuncu Erdal Küçükkömürcü dizinin final yapması üzerine FOX TV'ye veda etmişti.

Gelen bilgiye göre Erdal Küçükkömürcü yeniden FOX TV ile el sıkıştı.

MedYapım’ın FOX’ta seyirciye buluşan “Kirli Sepeti” dizisinin kadrosuna çok değerli bir aktör katılıyor.

“Kirli Sepeti” dizisi pazar akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği dizi heyecanlı ve eğlenceli konusu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Bir grup hizmetli ve onların çalıştıkları lüks sitedeki ev sahiplerinin etkileyici hikâyesini anlatan dizinin kadrosuna usta aktör Erdal Küçükkömürcü katıldı.

snapinsta-app-404028351-292747263739203-7857664202730651137-n-1284.jpg

Küçükkömürcü diziye 9. bölümde dahil olacak ve Serkay Tütüncü’nün canlandırdığı Kahraman karakterinin babası Cihangir Demir olarak seyirci karşısına çıkacak. İstanbul’un köklü bir ailesinden gelen Cihangir Demir ince zevkli, evinde birçok değerli sanat eseri bulunan, ailesine ve Kahraman’a değer veren bir adamdır.

SERKAY TÜTÜNCÜ BAŞROLDE

Dizinin başrollerinde Serkay Tütüncü yer alıyor. Serkay Tütüncü daha önce de FOX TV'de yayımlanan Bay Yanlış ve Kusursuz Kiracı dizisinde yer almıştı. 

İlgili Haberler