Gezi parkı eylemlerini Türkiye'ye duyuran isimdi! Flash TV Ankara Haber Müdürü oldu!

Gezi parkı eylemlerini Türkiye'ye duyuran isimdi! Flash TV Ankara Haber Müdürü oldu!

Gezi Parkı eylemlerini Türkiye'ye duyuran isim 11 Ekim'de yayın hayatına yeniden geçmeyi planlayan Flash TV'nin Ankara Haber Müdürü olarak yeniden ekranlara dönüyor.

YURT GAZETESİ ÖZEL -  Bursalı iş insanı Ömer Ziya'nın sahibi olduğu ve Genel Yayın Yönetmenliğini Halk TV'nin eski Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün'ün yaptığı Flash TV, 11 Ekim'de yeniden yayın hayatına başlıyor.

Transferleriyle ses getireceği şimdiden belli olan Flash TV, Halk TV'nin ana haber eski sunucusu Lale Özan Arslan'a Ankara haber Müdürlüğü görevini verdi.

Halk TV’den ayrıldıktan sonra Bizim TV'de Şaban Sevinç ile birlikte yayın yapan Lale Özan Arslan Flash TV Ankara Haber Müdürü oldu.

lale-1.jpg

Yurt Gazetesi'ne konuşan deneyimli isim Lale Özan Arslan "Yeni bir yolun başındayız umarım Türk Medyası için iyi olur, Bizim TV'deki çalışmalarımıza da ara vermeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


LALE ÖZAN ARSLAN KİMDİR?

Halk TV'nin kuruluşundan itibaren görev yapan Lale Özan Arslan, Ankara doğumludur. Arslan evli ve 2 çocuk annesidir. Ankara Sanat Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi alıp ART adı altında Anadolu Ajansı sunuculuğa başladı. Metin Uca ile kültür sanat programı da yapan ünlü spiker daha sonra haber sunmaya başladı.

1997 yılından CTV, 2004 - 2009 yılları arasında TRT Ankara radyosunda yapımcılık ve sunuculuk yaptı. Halk TV'de Gezi Parkı eylemlerini tüm Türkiye'ye duyuran isim Lale Özan Arslan'ın Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz, Ethem Sarısülük'ün annesi Sayfi Sarısülük ve RedHack ile yaptığı yayınlar hafızalardan hala silinmedi.

lale-3.jpg

Yurt Gazetesi olarak Lale Özan Arsan'a yeni kanalında başarılar dileriz.