Halk TV'de ayrılık fırtınası sürüyor... Bir isim daha apar topar ekranı bıraktı

Halk TV'de ayrılık fırtınası sürüyor... Bir isim daha apar topar ekranı bıraktı

Halk TV'de yaşanan ayrılıklar sürüyor. İsmail Saymaz, Ayşenur Arslan gibi isimlerin veda ettiği Halk TV'de bir ekran yüzü daha veda etti. Halk TV'deki ayrılan isim üstelik rakip kanala geçti

Muhalif iki TV kanalı arasındaki rekabet sürüyor. Sözcü TV yönetimi Halk TV'den transferlerine  bir yenisini daha ekledi. 

Halk TV'deki birçok ünlü isim peş peşe veda ediyor. Kanala veda edenlerin ilk adresi Sözcü TV oluyor. Bir ekran yüzünün daha Sözcü TV'ye transfer olduğu öğrenildi.

yeni-adresini-acikladi-halk-tvde-bir-ayrilik-daha-wi2s.jpg

APAR TOPAR EKRANA  VEDA ETMİŞTİ

'Dünya Varmış' programı sunan Burak Tatari, Halk TV'den ayrıldığını duyurdu. Yeni adresini de açıklayan Tatari, "Dolu dolu geçen 2,5 yılın ardından dün Halk TV'de son iş günümdü" dedi.

buraktatari.png

HALK TV'DE YENİ YAPILANMA İDDİALARI

Öte yandan Halk TV'de yeni yapılanma iddiaları gündemden düşmüyor. Bu iddialara ilişkin kanal yönetiminden ise herhangi bir açıklama yok. 

İSMAİL KÜÇÜKKAYA İDDİALARI YALAN ÇIKTI

Bazı haber sitelerinde İsmail Küçükkaya'nın da Sözcü TV'ye geçeceği öne sürülmüştü. Fatih Portakal ile İsmail Küçükkaya FOX TV ekranında birlikte çalışıyorlardı. Ancak bu iddialar doğru çıkmadı.

İsmail Küçükkaya, FOX TV'ye veda ederek Halk TV ile el sıkışmıştı.  İsmail Küçükkaya'ya Sözcü TV'den bir teklif gelip gelmediği ise bilinmiyor.  

İlgili Haberler