Halk TV'den KRT TV'ye flaş transfer!

Halk TV'de sabah 'Günaydın Türkiye' programını hazırlayıp sunan ekranların sevilen yüzü Savaş Kerimoğlu KRT TV ile hafta içi her sabah 07:00-10:00 arası yayına başlayacağını duyurdu.

Halk TV'nin sevilen yüzleri arasında olan hafta içi her sabah 07:00 10:00 arası Günaydın Türkiye programını hazırlayıp sunan Savaş Kerimoğlu sosyal medya hesaplarından programına KRT TV'de her sabah izleyicisi ile de buluşturduğu ve tanıştırdığı ekibiyle birlikte başlayacağını duyurdu.

Günaydın Türkiye programına her sabah "Uyananlara, her daim uyanık olanlara selam olsun... Uyanmayanlar var, uyanmakta ısrar edenler var... Uyanmanın vakti gelmedi mi?" sloganı ile başlayan Kerimoğlu, Yurt Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Uyandırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

SAVAŞ KERİMOĞLU KİMDİR?

Ardahan Damal doğumlu olan ekranların sevilen yüzü eğitimini 1995 - 2000 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi'nde tamamlayan Savaş Kerimoğlu, ilk olarak ATV ekranlarında haber muhabiri olarak meslek hayatına başladı. 9 yıl ATV ekranlarında yer alan Kerimoğlu, SHOW TV'nin de haber müdürü oldu. SHOW TV kapsamında 10 yıldan fazla bir süre yer alan Savaş Kerimoğlu, içerik üretimi ve yönetiminde yer aldı.

Temiz diksiyonu, tarafsız yorumlarıyla beğenilen açıklamalarıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Kerimoğlu, son olarak Halk TV ekranlarında yer aldı. Şimdilerde ise KRT TV'de ekranlara yeniden dönmeye hazırlanıyor.