Halk TV'den sonra oraya da sıçradı... Ekran yüzü apar topar bırakıp gitti

Halk TV'den sonra oraya da sıçradı... Ekran yüzü apar topar bırakıp gitti

Halk TV'nin ardından Habertürk'te de vedalar yaşanıyor. Habertürk'te veda var! Kemal Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2020 yılından beri köşe yazıları yazdığı ve program yaptığı Habertürk ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

Son dönemde medyadan peş peşe veda haberleri geliyor. 2023 yılı boyunca özellikle Halk TV'de çok sayıda ayrılık yaşanmıştı. Halk TV'nin ardından en çok ayrılığın yaşandığı kanallardan biri de Habertürk olmuştu.

HABERTÜRK'E VEDA ETTİ

Birgün'ün geçtiği habere göre; Bir dönem AKP'ye yakınlığıyla bilinen ve eski Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü Kemal Öztürk, Habertürk ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Öztürk, sosyal medya hesabından "Kamuoyuna duyuru" başlığıyla bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Bir gazetecinin mesleğini icra ederken iki önemli beklentisi vardır" diyen Öztürk, "İnandığı fikirlerini özgürce beyan etmek ve huzurlu bir çalışma ortamına sahip olmak" ifadelerine yer verdi.

haberturkte-flas-gelisme-deneyimli-gazeteci-kemal-ozturkun-beklenmedik-istifasi-1024x515.jpg

Habertürk'te 2020 yılından beri köşe yazarlığı ve program yapan Öztürk, "Son dönemlerde Habertürk yönetimiyle inandığım fikirleri dile getirme ve çalışma huzuru konularında yaşadığım sıkıntılar" nedeniyle yollarını ayırdığını belirti.

FATİH ALTAYLI'DA BIRAKMIŞTI

Uzun yıllar boyunca Habertürk'te program yapan Fatih Altaylı'da apar topar Habertürk'e veda etmişti.

SEÇİM SONRASI VEDALAR

Habertürk'te seçimi yeniden AKP'nin kazanmasının ardından peş peşe vedalar yaşanmış ve çok sayıda isim kanalla yollarını ayırmıştı.

Kemal Öztürk son dönemde aykırı çıkışlarıyla dikkat çeken isimlerden biriydi. 

KARAR'A GEÇECEK İDDİASI

Kemal Öztürk'ün Karar'a geçeceğine yönelik iddialar var. Ancak bu iddia henüz doğrulanmış değil

İlgili Haberler