Herkes o kanalı açacak! Kapatılan TV kanalı geri dönüyor

Herkes o kanalı açacak! Kapatılan TV kanalı geri dönüyor

Yayın hayatına son veren efsane kanal geri dönmeye hazırlanıyor. O kanal yeniden ekranlara geliyor.

Bir dönem fırtınalar estiren ancak yayın hayatına 2015 yılında sonra veren televizyon kanalı geri dönüyor. 

ekran-goruntusu-2024-03-22-185618.png

Yeniçağ'daki habere göre Keskin Kalem, medya dünyasında bomba etkisi yaratacak bir yazı kaleme aldı. Bir döneme damgasını vuran televizyon kanalının geri döneceği aktarıldı.

ekran-goruntusu-2024-03-22-185559.png

CNBC-E GERİ DÖNÜYOR

2015'te yayın hayatına son vererek yerini TLC'ye bırakan CNBC-e geri dönüyor.

Bir dönemin efsane kanalı, ekonomi ve dizi kanalı olarak uzun süre yayın hayatına devam etmişti. Geçtiğimiz aylarda da CNBC-e’nin yeniden yayın hayatına başlayacağı öne sürülmüştü. Bu kez ise kanalla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

ekran-goruntusu-2024-03-22-185624.png

CNBC-E'NİN BAŞINA KİM GELECEK?

Daha önce Doğuş Grubu’nun kanalı olarak bilinen CNBC-e’nin İlbak ailesinin sermayesiyle yeniden ekranlara döneceği iddia edildi. Kanalın başına gelecek ismin ise Servet Yıldırım olacağı belirtildi.

ekran-goruntusu-2024-03-22-185627.png

CNBC-E NE ZAMAN YAYIN HAYATINA BAŞLAYACAK?

Kanalın yerinin ise İkitelli’deki Ramada otelin giriş katında kurulacağı öğrenildi. Efsane kanalın Haziran ayında yayına geçmesi bekleniyor.

CNBC-E'DE YENİ TRANSFERLER BELLİ OLDU

Ayrıca kanalın ilk flaş transferiyse daha önce CNN Türk, Milliyet gibi mecralarda görev yapan Didem Tümer olacak.

ekran-goruntusu-2024-03-22-185631.png

Öte yandan Keskin Kalem yazısının devamında Türkiye’nin en önemli şirketlerinden biriyle ilgili öyle bir şey duyduğunu aktararak şirketin ismini verdi. Keskin Kalem, “Biri ismi bilinen bir iletişim danışmanlığı ajansı veeeee diğeri Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden birinin kurumsal iletişim direktörü.” dedi. Devamında ise “Bu iletişim danışmanlığı ajansı ve direktör, bir gün bu çok ünlü şirketi çok büyük bir skandala tüm basiretsizlikleriyle sürüklemişler.” şeklinde açıkladı.

Ayrıca işin içinde bir gazeteye rüşvet verilmesi gibi çok rezil bir skandal olduğunu vurgulayan Keskin Kalem, “Şirketin her türlü sırrını, bu ajansa anlatan direktör, bilmeden tüm şirketi, şantajcı bir tayfanın eline esir olarak düşürmüş.” dedi.