İmamoğlu’nun ardından “özür dileme” akımı başladı! Öyle özür mesajları geldi ki…

İmamoğlu’nun ardından “özür dileme” akımı başladı! Öyle özür mesajları geldi ki…

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Vız gelir-tırıs gider” sözleri nedeniyle özür diledi. İmamoğlu’nun özrünün ardından sosyal medyada özür dileme akımı başladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Nagehan Alçı fotoğraf nedeniyle kendisine tepki gösterenlerle ilgili yaptığı konuşmada “Vız gelir tırıs gider” ifadesini kullanmıştı. İmamoğlu’nun sözleri sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı.

İMAMOĞLU ÖZÜR DİLEDİ

Tepkilerin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni bir açıklama yaparak özür diledi. İmamoğlu, “Ben çiftçi çocuğuyum, benden kibir doğmaz. Bu yakıştırmaları yapan arkadaşlardan sadece dün bir konuşmada yaptığım 'vız gelir tırıs gider' lafından ötürü özür diliyorum” dedi.

VEDAT MİLOR’DAN ÖZÜR DİLEME ÇAĞRISI

İmamoğlu’nun özrünün ardından sosyal medyada “özür dileme” akımı başladı. Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor “Hepinizi hatalı olduğunuz bir şey için samimiyetle özür dileme challenge’ına davet ediyorum.” dedi. Milor’un çağrısının ardından sosyal medya kullanıcıları daha önce yaptıkları davranışları, söyledikleri sözler vb. gibi konularda özür dilemeye başladı.

İşte özür dileme akımına dair atılan tweetler: