İsmail Saymaz: Evdeki tencere takımına çökmeye geliyoruz

İsmail Saymaz: Evdeki tencere takımına çökmeye geliyoruz

Yandaş Türkiye yazarı Cem Küçük'e açtığı davayı kazanan ve 10 bin lira tazminat almayı bekleyen İsmail Saymaz, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Yandaş Türkiye yazarı Cem Küçük'e açtığı davayı kazanan ve 10 bin lira tazminat almayı bekleyen gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Başlattığı icra takibine ilişkin tebligatın 9 Temmuz'da Küçük'ün eline ulaştığını ifade eden Saymaz, bir haftalık sürenin dolmak üzere olduğunu belirterek, "İki gün sonra evdeki klimaya, elektrikli süpürgeye ve tencere takımına çöküyoruz" dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın kendisine hakaret eden Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ten 10 bin TL tazminat kazanmıştı.

Saymaz daha önce yaptığı açıklamada, "Küçük'ü uyarıyorum: Tazminatımı yatırmadığı takdirde icra işlemi başlatacağım. Bu, tetikçi Cem Küçük'e karşı açıp kazandığım ikinci dava oldu" demişti.

Sosyal medya hesabından belirli zamanlarda Cem Küçük'ten tazminatı ödemesini isteyen Saymaz, bugün yaptığı paylaşımında başlattığı icra takibine ilişkin tebligatın Küçük'ün eline ulaştığını duyurdu. Saymaz'ın tweeti şöyle:

"Gençler, icra takibine ilişkin tebligat 9 Temmuz günü Cem Küçük'ün bizzat eline teslim edilmiş. Bir haftalık süre öbür gün doluyor. İki gün sonra evdeki klimaya, elektrikli süpürgeye ve tencere takımına çöküyoruz."