İşte Bekir Coşkun'un zor günleri

İşte Bekir Coşkun'un zor günleri

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Bekir Coşkun, dün sevenleriyle Twitter üzerinden buluştu.

Hayvan sevgisi ile bilinen Sözcü yazarı, gazeteci Bekir Çoşkun bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyor. Sağlık durumu sebebiye yazılarına ara veren Coşkun dün Twitter'da takipçileriyle buluştu. Coşkun şunları söyledi:

"Kaç gün sonra ilk kez geldim buraya, herkese merhaba. Yazılarımı paylaşmak dışında yoktum, arada selamlaşırız. Tabi ki her gün yazmak isterim. Bazen uzaktan bakıyorum, içim sızlıyor ama benim çok için zor günler, Bilemezsiniz. Hortumlar, ağrı bahtları, şişeler, haplar, sancılar, kimi zaman umut, kimi zaman kahır. Sizlerle zaman zaman dertleşiriz. Okurun her zaman bilme hakkı vardır. Gazetem, arkadaşlarım beni hiç yalnız bırakmadılar. Hep yanımda oldular ama tıp dünyası için aynı şeyi söyleyemem. Yazı yazamadığım zamanlar, beni bağışlayın. Bu birkaç satır bile ilaç gibi, Şimdilik hoşça kalın..."

Bekir Coşkun ayrıca 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları günü için bir yazı kaleme aldı. Coşkun'un yazısının bir bölümü şu şekilde:

Bugün Dünya Hayvan Hakları günü.Daha birkaç gün önce, Karadeniz'deki bir üniversitenin bahçesindeki dişiköpeğin vajinasından el feneri çıkarttılar…Kutlu olsun…Bir köyün anız tarlası ya da üniversitenin bahçesi… Bu millet, hayvanları birercan gibi göremedi…Bizim medya bile ölen hayvanlar için hâlâ “Telef” diyor…“Kuşlar telef oldu… Atlar telef oldu…”Onların “can” olduğunu anlamadılar…