İşte Halk TV'nin yeni Genel Yayın Yönetmeni

İşte Halk TV'nin yeni Genel Yayın Yönetmeni

Halk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevine Suat Toktaş getirildi.

Ocak ayında el değiştiren Halk TV, bir yandan merkezini İstanbul’a taşıma hazırlıklarını sürdürürken, kadrosunu da zenginleştirmeye devam ediyor.

Kanal el değiştirdikten sonra FOX TV’nin eski Ankara temsilcisi Sedat Bozkurt genel yayın yönetmenliğine getirilmiş, fakat Bozkurt, "26 Ocak’ta geçirdiği küçük bir operasyondan dolayı kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını" açıklamıştı.

Medyaradar'da yer alan habere göre, 2,5 aydır boş bulunan genel yayın yönetmenliği için, bir süredir görüşmeler yapılan deneyimli bir isimle, Suat Toktaş ile anlaşmaya varıldı.

HALK TV'NİN GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİNE GETİRİLDİĞİNİ DOĞRULADI

Öte yandan Suat Toktaş medya kulislerinde yer alan Halk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirildiği iddiasını www.gercekgundem.com'a yaptığı açıklama doğruladı. 

Toktaş, genel yayın yönetmenliğinin yanısıra Ankara temsilciliğini de uhdesinde barındıracak.

Zira kanalın merkezi önümüzdeki aydan sonra artık İstanbul olacak. Halk TV, Mayıs sonu Haziran başı itibariyle Bakırköy’de daha büyük ve modern bir binaya taşınacak. Şu sıralarda Bakırköy’deki çok katlı binada tadilat ve teknik altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kanal yeni yerine taşındıktan sonra HD yayına geçeceği gelen duyumlar arasında.

SUAT TOKTAŞ KİMDİR?

1968 Elazığ doğumlu Suat Toktaş, 1988 yılında Ankara’da Günaydın Gazetesi’nde muhabir olarak mesleğe başladı. 3,5 yıllık yazılı basın deneyiminin ardından televizyon sektörüne geçti. HBB, Star, Kanal D, ATV ve BRT gibi kanallarda toplumsal olaylar, çalışma hayatı, siyaset ve Meclis muhabirliği, ardından editörlük yaptı.

1999 yılında CNN Türk’e geçen Suat Toktaş, kanalda önce Ankara, ardından İstanbul’da editörlük ve haber müdürlüğü görevlerinde bulundu.

10 yıllık CNN Türk deneyiminin ardından Habertürk Televizyonu’na geçen Toktaş, 5 yıl boyunca haber merkezinin başındaydı.

Deneyimli televizyoncu, Habertürk’ten ayrıldıktan sonra Haber Global'i kurup, yayına geçirdikten sonra kanal ile yollarını ayırdı.

Toktaş son olarak Youtube’dan yayın yapan Babıali TV’de günlük, TV 5 Televizyonu’nda ise haftalık siyasi tartışma programı yapıyordu.