İzmir Gündem Gazetesi yayın hayatına merhaba dedi

İzmir Gündem Gazetesi yayın hayatına merhaba dedi

İzmir'in en büyük sosyal medya hesaplarına sahip olan İzmir Gündem gazetesi yayın hayatına başladı.

İzmir Gündem Gazetesi yayın hayatına başladı.

2019 yılında yayın hayatına başlayan site İzmir’in gündemini okuyucularına ulaştırıyor. Haber sitesi İzmir’de yaşanan gelişmelerinin yanı sıra ülke genelinde meydana gelen olaylar ve alınan kararlar hakkında haberler yayınlıyor.

Sitenin Hizmetleri
Haber sitesi okuyucuların gündemden haber almasına imkan sağlıyor. Bu amaçla gelişmeleri gündem, ekonomi, eğitim, magazin, dünya, sağlık, yaşam ve kültür sanat başlıkları altında yayınlıyorlar. Ayrıca deneyimli köşe yazarları tarafından hazırlanan köşe yazılarını da paylaşıyorlar. Böylece siteyi takip edenler köşe yazarlarının görüşlerini öğrenebiliyorlar. Haber sitesinde köşe yazısı yazan isimler arasında psikolog, doktor, avukat ve doçent gibi meslekleri yapan kişiler yer alıyor.


 
Bunun dışında haber sitesinde muhabirler tarafından yapılan önemli röportajların paylaşımını da yapıyorlar. Röportaj yapılan isimler arasında belediye başkanları, milletvekilleri, meclis üyeleri ve bakanlar yer alıyor. Sayfada aynı zamanda son dönemde yaşanan koronavirüs salgınına dair alınan kararlar ve yaşananları paylaşıyorlar. 

Magazin Gündemini Paylaşıyorlar
Türkiye’de magazin gelişmeleri pek çok insan tarafından takip ediliyor. Bunun için haber sayfasında magazin gündemine dair haberler de paylaşıyorlar. Ünlülerin yaşantıları, evlilik ve ayrılık haberleri, açıklamaları ve kavgaları yer alıyor. Ayrıca bu bölümde film ve dizi dünyasına dair haberleri de paylaşıyorlar.

Dünya Gelişmelerini Paylaşıyorlar
Türkiye’nin gündemini belirleyen haberler dışında dünya meşgul eden ve gündemi oluşturan olaylarla ilgili haberleri paylaşıyorlar. Bu haberlerde devlet başkanlarının açıklamalar, yaşanan salgınlar, ölüm ve doğum haberlerini paylaşıyorlar. Özellikle son zamanlarda yaşanan koronavirüs salgınına karşı ülkelerdeki gelişmeleri paylaşıyorlar.