Kanal D yönetimi herkesi çileden çıkardı! Ekrandan alınması tepkiye yol açtı

Kanal D yönetimi herkesi çileden çıkardı! Ekrandan alınması tepkiye yol açtı

Birce Akalay hayranları Kanal D yönetimine tepki yağdırıyor. Sevilen dizi final yapıyor

Bir dizi daha tarih oldu! Seyirciler ayaklandı ancak Kanal D yönetimi geri adım atmadı. Kanal D ekranlarında yayımlanan Camdaki Kız dizisinin yerine gelen yeni dizi için final kararı verildi.

BİRCE AKALAY HAYRANLARINI ÜZEN VEDA

Ulusalpost.com'un derlediği habere göre; Kanal D'nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Mert Fırat ve Birce Akalay'lı dizisi 'Bir Derdim Var' ekrana veda ediyor. Henüz çiçeği burnunda dizinin beklenmedik final kararı izleyicileri kızdırdı.

Kanal D, yeni sezonda büyük umutlarla ekrana getirdiği 'Bir Derdim Var' dizisi için final kararı aldı. Birce Akalay ve Mert Fırat'ın başrolünde yer aldığı, Engin Hepileri, Başak Gümülcinelioğlu ve Erdem Şenocak gibi başarılı oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizi hakkında verilen karar izleyicileri şoke etti. Farklı hikayesiyle dikkat çeken dizinin final kararı arkasında yatan neden ise merak konusu olurken, ekrana veda edeceği tarih belli oldu. 

adsiz2-001.jpg

'Bir Derdim Var'ın Final Tarihi Belli Oldu 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bir Derdim Var dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyordu. Kanal D’nin AyNA Yapım imzalı dizisi reytinglerde beklentiyi karşılayamadı ve Birce Akalay ve Mert Fırat’lı diziyle ilgili final kararı alındı.

Burak Müjdeci’nin yönettiği İtalyan formattan uyarlanan dizi 6. Bölümde ekran ömrünü tamamlayacak.