Kırmızı Oda final mi yaptı? Kırmızı Oda neden bitiyor, açıklama geldi mi?

Kırmızı Oda final mi yaptı? Kırmızı Oda neden bitiyor, açıklama geldi mi?

Kırmızı Oda final mi yaptı? Kırmızı Oda neden bitiyor, açıklama geldi mi? Kırmızı Oda final bölümüyle bu akşam ekranlara gelen Kırmızı Oda sevenlerine veda edeiyor. Dizinin başrol oyuncusu Binnur Kaya sosyal medya üzerinden veda paylaşımı yaptı.

Kırmızı Oda dizisi final bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak. TV 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi her hafta cuma akşamları ekrana geliyordu. Farklı kişilerin hikayelerinin işlendiği diziye şimdiye kadar birçok ünlü isim konuk oldu. Dizinin 61. Bölümü ile final yapacak olması akıllarda soru işareti oluşturdu. Öte yandan Gülseren Budayıcıoğlu da final bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

2KIRMIZI ODA NEDEN FİNAL YAPIYOR?
Kırmızı Oda’nın final haberini TV100'den Birsen Altuntaş gündeme getirmişti. Altuntaş'ın haberine göre, oyuncu Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi karakterinin diziye geri dönmesine rağmen dizi reytinglerde eski başarısını yakalayamadığı için final kararı aldı.
BİNNUR KAYA’DAN VEDA PAYLAŞIMI
Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı yapan Kaya, "Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. Bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle" ifadelerini kullandı.