Koçovalılar geri dönüyor... İşte Çukur'un yayınlanacağı yeni platform...

Koçovalılar geri dönüyor... İşte Çukur'un yayınlanacağı yeni platform...

Yayınlandığı günlerde reyting rekoru kıran Çukur dizisi yeniden ekranlara dönmek için gün sayıyor...

SHOW TV'de izlenme rekoru kıran Çukur'un hangi platformda  yayınlanacağı belli oldu...

İstanbul'un Çukur mahallesinde Koçovalı kardeşlerin hikayesini anlatan efsane dizi son döneme damgasını vurmuştu.

4 sezon boyunca binlerce izleyicinin favori yapımı olarak görülen dizinin final yapması sevenlerini oldukça üzmüştü.

Sayısız replik ve dizi şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Çukur, 7 Haziran 2021 tarihinde yayımlanan 131. bölüm ile ekranlara veda etmişti.

cukur5.jpg

Sürpriz bir şekilde ekranlara veda eden Çukur önümüzdeki sezonda bizlere nasıl bir hikaye sunacak?

cukur4.jpg

Çukur'un başrolünde bulunan Aras Bulut İynemli son dönemde Disney+ için Atatürk dizisinin çekimlerinde yer alıyordu. Hatta bu diziden gelen ufak bir gösterim bile izleyicilerde büyük heyecan yaratmıştı.

Binlerce izleyici büyük bir sabırsızlıkla Atatürk dizisinin Disney+ ekranlarında yayınlanmasını beklerken hiç de beklenmedik bir gelişme yaşandı. Çukur dizisinin yıldızı İynemli’nin başrolünde yer aldığı dizi iptal edildi.

cukur2.jpg

Dizinin iptal edilmesiyle birlikte İynemli de Çukur dizisinin yeni sezonu için boşa çıkmış oldu. Çünkü sosyal medyada İynemli’nin Çukur’un yeni sezonu için gelen teklifi Atatürk dizisinden ötürü beklemede tuttuğuna dair haberler vardı. Disney+ Atatürk dizisini iptal edince Çukur dizisinin yeni sezonu için de gün doğmuş oldu.

cukur7.png

Malum son dönemde çok tutan diziler dijital yayın platformları tarafından tekrardan izleyici karşısına çıkarılıyor. Bu duruma en yakın örnekler ise Behzat Ç ve Kurtlar Vadisi diyebiliriz.

Son dedikodulara göre Disney+ Atatürk dizisinin iptali sonrasında Çukur dizisi için bir adım atacak ve İynemli ile projeye devam edecek. Dizinin çekimlerine Eylül ayı gibi başlanacak.

cukur6.jpg

Bunların şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu hatırlatmamız gerekiyor. Eğer Çukur yeni sezonuyla gelirse yine çok izlenecektir. Buna şüphe yok. Fakat şu anda Disney+’a karşı ülkemizde büyük bir kampanya yürütülüyor. Atatürk dizisinin iptalinden ötürü pek çok abone Disney+ aboneliklerini iptal ettirdi.

cukur3.jpg

Çukur hamlesi giden bu aboneleri geri getirir mi bilinmez fakat izleyicilerin Çukur’un yeni sezonunun gelmesini çok istediğini herkes biliyor. Sonuç olarak eğer söylentiler doğru çıkarsa, Çukur’un yeni bölümleri 2024’ün ilk çeyreğinde Disney+ ekranlarında olacak.