KRT, Halk TV, TELE1, FOX TV ve Sözcü TV'ye rakip olacak kanal için yeni karar

KRT, Halk TV, TELE1, FOX TV ve Sözcü TV'ye rakip olacak kanal için yeni karar

KRT, Halk TV, TELE1, FOX TV ve Sözcü TV'ye rakip yeni bir TV kanalı yayına başlayacaktı. Kanalın kurucusu olacak isim projeden vazgeçtiğini açıkladı. Peki ama KRT, Halk TV, TELE1, FOX TV ve Sözcü TV'ye rakip olacak kanal neden kurulmayacak? İşte detaylar

Hukukçu ve televizyon yorumcusu Ersan Şen, 2024 yılında başlaması gereken Ekol TV projesiyle ilgili iddialara yaptığı açıklamayla son noktayı koydu. 

Ersan Şen’in, Ekol TV projesinin 2024 yılında yayın hayatına başlaması bekleniyordu. Ekol TV’nin kurucu ortaklarının kimler olacağından yayın hayatına kadar pek çok konu merak edilip konuşulurken projenin iptal edildiği iddia edilmişti. Ersan Şen, Ekol TV ile ilgili olarak Odatv'den Ayşe Baykal'a yaptığı açıklamayla iddiaları doğruladı.

prof-dr-ersan-sen-aslen-kayser-1677969851-abvesh.jpeg

Ersan Şen, şunları kaydetti:

"Haber kanalı kurmak istiyordum. Ekip, frekans ve kurulum maliyeti için görüşmeler yaptık. Ancak yaptığımız bu görüşme ve çalışmalar sonuncunda, haber kanalı kurma projemizden şartlar uygun olmadığı için vazgeçti

ÜNLÜ İSİMLER YER ALACAKTI

İddialara göre Ersan Şen tarafından kurulacak kanalda ünlü isimler yer alacaktı. Ancak bu isimler kanal projesi hayata geçmediği için duyurulmadı.

MUHALİF KANALLARA RAKİP OLACAKTI

Ekol TV'nin kurulması durumunda KRT, Halk TV, TELE1, FOX TV ve Sözcü TV'ye rakip olması bekleniyordu. 

İlgili Haberler