Kübra Par'dan Barış Yarkadaş'a çağrı: Kararından dön

Kübra Par'dan Barış Yarkadaş'a çağrı: Kararından dön

Kübra Par, aktif gazeteciliği bıraktığını açıklayan Barış Yarkadaş'a çağrı yaptı. Par, "Barış Yarkadaş'a çağrıda bulunmak istiyorum. Barış, kararından dön seni bu stüdyolara, programlara tekrar bekliyoruz." dedi.

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Özgür Özel'in 812 oy ile genel başkan seçilmesinin ardından tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'ın 16 Eylül'de yayınlanan Kübra Par'la Farklı Açılar programındaki "Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım" sözleri sosyal medyada gündem olmuştu. tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında gündem olan sözleriyle ilgili açıklama yaparak aktif gazeteciliği bıraktığını açıklamıştı.

 Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, gazeteci Gürkan Hacır, hukukçu Bışar Özbey, eski Genel Kurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin, Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu. Programda Yarkadaş'ın açıklamaları masaya yatırıldı.

"BARIŞ KARARINDAN DÖN"

Yarkadaş'a mesleği bırakmaması yönünde bir çağrıda bulunan Par "O kadar Kılıçdaroğlu’nun kazanacağı düşünülüyordu ki 1 ay önce bu yayında konuşuldu. Ben bu konuda hiç konuşmamıştım, konuşmak istiyprum. Sevgili Barış Yarkadaş'a buradan bir çağrım var. Benim bir sorum üzerine ‘Özgür Özel kazanırsa mesleği bırakırım’ demişti. Ve bunun gereğini yaptı. Bunun üzerine Özgür Özel tweet atıp, sonra aradı. Bütün bu sürece benim bir sorum neden oldu. Ben buradan Barış Yarkadaş'a çağrıda bulunmak istiyorum. Barış, kararından dön seni bu stüdyolara, programlara tekrar bekliyoruz. Hepimiz bazen iddialı konuşuyoruz ama bedelinin bu kadar ağır olmasına gerek yok." dedi.