Kurtlar Vadisi 2023 1. Bölüm fragmanı... Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda ve ne zaman başlıyor?

Kurtlar Vadisi 2023 1. Bölüm fragmanı... Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda ve ne zaman başlıyor?

Kurtlar Vadisi Kaos fragmanı... Kurtlar Vadisi 2023 yılında ekranlara geri dönüyor. Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin oyuncuları kimler? Kurtlar Vadisi 2023 Kaos dizisinin konusu nedir?

Kurtlar Vadisi Kaos fragmanı... Kurtlar Vadisi 2023 yılında  ekranlara geri dönüyor. Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin oyuncuları kimler? Kurtlar Vadisi 2023 Kaos dizisinin konusu nedir? 

Kurtlar Vadisi 2023 yılında ekranlara geri dönüyor. Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin başrol oyuncusu yine Necati Şaşmaz (Polat Alemdar

KURTLAR VADİSİ HANGİ KANALDA OLACAK?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin Disney Plusta yayınlanması bekleniyor. Kurtlar vadisi yayıncısının uzun süredir Disney Plus ile görüşme yaptığı ve anlaşmanın sonlanmak üzere olduğu gelen bilgiler arasında.

KURTLAR VADİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz, geçen sene yaptığı açıklamada, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için. 397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak" ifadelerini kullanmıştı. Dizinin yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı.

KURTLAR VADİSİ 2023 FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ocak ayında başlaması beklenen Kurtlar Vadisi'nin yeni sezon fragmanı da en çok merak edilenler arasında. Ancak diziden henüz fragman yayınlanmadı. Oyuncu kadrosu da henüz belli olmayan dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ve hangi tarihte başlayacağı yönünde resmi açıklama geldiğinde yayınlayacağız.