Kurtlar Vadisi Kaos başlıyor... Süleyman Çakır'ı Kenan İmirzalıoğlu mu oynayacak?

Kurtlar Vadisi Kaos başlıyor... Süleyman Çakır'ı Kenan İmirzalıoğlu mu oynayacak?

Yayınlandığı saatte hayatın durduğu, caddelerin boşaldığı, bir mafya dizisi Kurtlar Vadisi, yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi Kaos adıyla ekranlara dönecek olan dizinin EXXEN platformunda yer alacağı iddialar arasında.

Söylentisinin bile hayranlarını heyecanlandırmaya yettiği efsane dizi Kurtlar Vadisi, EXXEN platformunda Kurtlar Vadisi Kaos ismi ile yeniden ekranlara dönmek için gün sayıyor. Deli Yürek karakteri ile hayranlarının gönüllerine taht kuran Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi Kaos ile yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

imirzalioglu-kurtlar-vadisi.png


İlk olarak 2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisi macerası günümüzde hala akıllara kazınmış durumda. Ekran başındaki izleyicilerin kalbine taht kurmayı başaran Kurtlar Vadisinin yeniden TV ekranlarına geleceği konusu gündeme bomba gibi düştü. O iddialara bir yenisi daha eklendi. Kenan İmirzalıoğlu Süleyman Çakır olmaya mı hazırlanıyor? 

kurtlar-vadisi-2.jpg
2003 yılında ekranlara gelen ve Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi yine gündemde. Acun Ilıcalı’nın Leyla İle Mecnun, Sihirli Annem gibi dizileri yeniden kurucusu olduğu EXXEN platformuna katmasıyla birlikte Kurtlar Vadisi dizisinde bünyesine aldığı konuşuluyor. O iddialar her yaştan insan heyecanlandırdı. Dizinin yeniden bir araya getirilmesi için oldukça büyük bir çaba sarf edildiği de öğrenilen diğer bilgiler arasında yer alıyor.

kurtlar-vadisi-3.png

Exxen’de yayınlanacağı iddia edilen dizi şimdilerde SHOW TV ile bir birlik içinde oldukları iddia edilse de izleyenler için tek önemli konu tekrardan çekiliyor olması. Bu iddiaların kaynağını güçlendiren en büyük etken isse Necati Şaşmaz’ın dünyada yaşanan en önemli olayların perde arkasını yansıtacak bir dizi hazırlığı içerisinde olduklarını söyleyerek küçük bir ipucu vermesi olmuştu. O cümleler görenleri daha da heyecanlandırmıştı. 

kurtlar-vadisi-kaos.jpg

Başarılı pek çok yapımda yerini alan Kenan İmirzalıoğlu’nun şimdilerde Kurtlar Vadisi dizisinde yer alacağı konuşuluyor. Kim Milyoner Olmak İster’in yakışıklı sunucusu Kenan