Kurtlar Vadisi Kaos Süleyman Çakır ile mi başlıyor?

Kurtlar Vadisi Kaos Süleyman Çakır ile mi başlıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin yayından kaldırmasının ardından flaş bir iddia geldi. Bir süredir senaryosu hazır olan Kurtlar Vadisi Kaos Süleyman Çakır ile yeniden mi ekranlara dönüyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) tam ekranlara yeniden dönmek üzereyken yeni bölüme dakikalar kala hayranlarını üzen acı gerçekle karşı karşıya kaldı ve  yayından kaldırıldı ve onun yerine ''Baba Parası'' adlı film yayınlandı.

kurtlar-vadisi-3.jpg

Dizinin neden kaldırıldığı hala açıklanmazken dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ve yönetmen Onur Tan'dan kötü haber geldi.

suleyman-cakir-1.jpg

Oktay Kaynarca ve Onur Tan, sosyal medya hesaplarından hayranlarına teşekkür ederek EDHO'nun bittiğini belirten veda paylaşımlarında bulundu.

Bu iddialar gündemde yerini korurken medyaradar'ın haberine göre Oktay Kaynarca'nın, bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği "Süleyman Çakır" karakteri ile yeniden Kurtlar Vadisi Kaos ile ekranlara dönüyor.

suleyman-cakir-2.jpg

Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır'ın, Polat Alemdar ile karşılaşmadan önceki hayatının yansıtılacağı dizide, birçok ünlü oyuncunun rol alacağı da ortaya atılan iddialar arasında...

Süleyman Çakır (Oktay Kaynarca) ile ilgili bir diğer bomba iddia da bu yapımın sinemaya taşınacağı yönünde.

suleyman-cakir-4.jpg

Kurtlar Vadisi'nin en sevilen karakterlerinden olan, diziden ayrıldığında gıyabi cenaze namazı düzenlenen Süleyman Çakır, Kurtlar Vadisi Kaos ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.