Kurtlar Vadisi'nde Elif Eylül detayı! İlk teklif tahmin edilemeyecek bir isime gitmiş!

Kurtlar Vadisi'nde Elif Eylül detayı! İlk teklif tahmin edilemeyecek bir isime gitmiş!

Yayınlandığı gün sokakların boş kaldığı efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde 'Elif' gerçeği yıllar sonra ortaya çıktı... Bakın Elif Eylül rolünün ilk teklifi kime gitmiş...

Dizide Polat Alemdar'ın sevgilisi rolünde gönüllere taht kuran efsane karakter Elif Eylül hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı...

kurtlar-vadisi-elif2.jpg

Özgü Namal'ın canlandırdığı Elif Eylül karakteri için ilk teklif ona değil başka bir isme gitmiş.

KURTLAR VADİSİ ELİF EYLÜL KİMDİR?

Elif, 16 Şubat 1979 tarihinde dünyaya gelir. Genç yaşta babasını kaybeder ve annesi Ayşe Eylül ve kardeşi Eren Eylül ile yaşamını sürdürmeye başlar. Sevgilisi Ali Candan'la lise yıllarından tanışan Elif, sevgilisinin ani ölümüyle büyük üzüntü yaşar. Zor dönemini Nazife Anne, Ömer Baba, Deli Hikmet ve yakın dostu Canan Çavan'la geçirir. Elif, ölen sevgilisinin kılık değiştirmesi sonrası Polat ile tanışarak ona aşık olur. Ancak Ali, Elif'in hep aklında ve kalbinde olacaktır. Polat ile ilişkisinde aslında üç kişilerdir.

kurtlar-vadisi-elif1.jpg

Gözü kara bir avukat olan Elif'in özellikle Ali öldükten sonra hayata dair hiçbir korkusu kalmaz. Herkesin korktuğu mafya babalarını bile tehdit eden Elif başta Canan Çavan'la birlikte çalışsa da sonradan kendi avukatlık bürosunu kurar. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini birincilik ile bitirdiğini sık sık dile getiren Elif Eylül, Süleyman Çakır'ın avukatlığını da yaparak onu hapisten kurtarır. Her zaman adaleti savunan Elif Eylül, Kurtlar Vadisi'nin en gözü kara karakteridir.

Polat'ın en büyük zaafı ise Elif'tir ve düşmanları ona karşı her zaman Elif'i kullanır. Polat Alemdar'dan intikam almak ve onu yola getirmek için planlanan trafik kazasında ağır yaralanan Elif, hastanede Polat'ın Ali olduğunu öğrendiği anda hayatını kaybeder. Polat Alemdar, Kurtlar Vadisi Pusu'da Ebru Duru ile evlenmesine rağmen hiçbir zaman Elif'i unutmaz, unutamaz.

Peki, Elif Eylül'ü oynayacak olan o isim kimdi? İşte Özgü Namal'dan önce teklif götürülen Elif Eylül...

kurtlar-vadisi-elif-3.png
Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Elif Eylül için ilk teklif Gazeteci-Haber Sunucusu Oylum Talu'ya gitmiş.

oylum-talu.png

Talu, bir programda "Onlar Kurtlar Vadisi'ni ilk yazmaya başladığında o dönem bana bir telefon geldi. Normalde söylemiyorum hangi dizilerden teklif geldiğini. Elif rolü için bana teklif gelmişti. Dizinin yapımcısı Osman Sınav ile görüşmeye gittik Ben gazeteci olacağım diyerek teklifi reddettim. Sonra çok pişman oldum." diyerek Elif rolünün hikayesini anlatmıştı.