Kurtlar Vadisi'nin yönetmeni Osman Sınav'dan Yeni Dizi... Yalnız Kurt başlıyor! İşte oyuncu kadrosu!

Kurtlar Vadisi'nin yönetmeni Osman Sınav'dan Yeni Dizi... Yalnız Kurt başlıyor! İşte oyuncu kadrosu!

"Bu bir mafya dizisidir" sloganı ile izleyenlerinin gönüllere taht kuran Kurtlar Vadisi'nin yönetmeni Osman Sınav'dan yeni bir dizi geliyor. Yalnız Kurt konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte merak edilen detaylar...

Yayınlandığı gün hayatın durduğu dizi Kurtlar Vadisi 'nin mimarı Osman Sınav yeni bir proje ile ekranlara dönmek için gün sayıyor. Hazırlıkları son hız devam eden Yalnız Kurt  için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kurtlar Vadisi gibi akıllara kazınacak dizinin hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu.

kurtlar-vadisi-2.jpg

ATV için hazırlanan 'Yalnız Kurt' senaryosunu Murat Koca ve Alper Erze’nin kaleme aldığı grubun süpervizörlüğünü ise Şevket Dedelioğlu üstleniyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyicileri şimdiden heyecanlandıran Yalnız Kurt dizisi, yeni sezonun en iddialı yapımlarından birini olmayı hedefliyor. Peki Yalnız Kurt konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Yalnız Kurt küresel bir terör örgütüne karşı yapılan mücadeleyi gözler önüne serecek...

kurtlar-vadisi-3.png

Yalnız Kurt Ne Zaman Başlayacak?

Osman Sınav’ın yönetmen koltuğunda oturacağı Murat Koca ve Alper Eze’nin hikayesini yazacağı Yalnız Kurt dizisinin 2022 yılının Şubat ayında ATV ekranlarında yayınlanması bekleniyor. Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise Davut karakteri ile Cihan Ünal ve Alpay Kurtdoğlu karakterini canlandıracak Hasan Denizyaran olacak.

kurtlar-vadisi-1.jpg

Yalnız Kurt Konusu Nedir?

Yaşanılan dünyanın perde arkasında neler olduğuna ışık tutacak bir hikayeyi konu alacak Yalnız Kurt dizisi Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleden bahsedecek. Yalnız Kurt isimli dizide günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detayları da yer alacak. Ülke sınırlarını değiştirmek, ülkeleri parçalamak, hükümetlere darbe yapmak, kukla yönetimler kurmak, ekonomik sorunlar çıkartmak, etkin ayrımcılık ile insanları birbirine düşman etmek, terör örgütleri ve cemaatler vasıtasıyla da bir ülkeyi karıştırmak için yapılan tüm küresel planlar Yalnız Kurt dizisinin konusunu oluşturacak.

kurtlar-vadisi.jpg

İşte Yalnız Kurt Oyuncu Kadrosu

Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile oldukça merak edilen Yalnız Kurt dizisinde Cihan Ünal’ın Davut karakteri ile yer alacağı daha önceden belli olmuştu. Bununda yanında dizide Yalnız Kurt lakaplı karaktere ise genç oyuncu Hasan Denizyaran hayat verecek.