Kuruluş Osman'da bir ayrılık daha!

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 54. son bölümüyle nefesleri kesti. Burak Özçivit'in başrolde oynadığı dizinin yayımlanan son bölümünde, Osman Bey'in hainlik yapan Dündar Bey'i öldürdüğü görüldü.

Burak Özçivit, Özge Törer ve Tamer Yiğit gibi isimlerin başrolünü paylaştığı ATV'nin her çarşamba akşamı sevilerek izlenen dizisi 'Kuruluş Osman' 54. son bölümüyle adeta nefesleri kesti.

 

Dizinin yayımlanan son bölümünde, Osman Bey'in amcası Dündar Bey yaptığı yanlışların bedelini canıyla ödedi...

 

iiiii.jpg

 

AMCA DÜNDAR BEY'DEN İTİRAFLAR...


Yaptığı oyunla Dündar Bey'in İnegöl Kalesi'nden kaçarak kendisine gelmesini sağlayan Osman Bey, amcasını obaya getirdi. Dündar Bey'i Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'le yüzleştiren ve ihanetlerini tek tek itiraf ettiren Osman Bey, hainin cezasının verilmesine dair hüküm v erdi. Osman Bey, amcası Dündar Bey'i oklamak suretiyle infaz etti.

infaz.jpg

 

YAPIMCIDAN RAGIP SAVAŞ'A VEDA!


Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ da sosyal medya hesabından 'Dündar Bey' karakterine can veren Ragıp Savaş'a veda mesajı paylaşımında bulundu.

 

Bozdağ paylaşımında, "Yeni hikayeler, yeni destanlar ve kadim tarihimizi anlatmak için çıktığımız Kuruluş yolunda bir karakterimiz daha bu gece bizlere veda etti. Dündar karakterini hakkıyla canlandıran sevgili Ragıp Savaş’a emekleri için çok teşekkür ederim" notunu ekledi.

 

mm.png