Mahkum yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Mahkum neden yok? Mahkum yok mu?

Mahkum yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Mahkum neden yok? Mahkum yok mu?

Ekranların sevilen dizisi Mahkum izleyicilerin büyük beğenisini topluyor ve her hafta yeni bölümü bekleniyor. Ancak bu hafta yayın akşında Mahkum yeni bölümüm göremeyenler Mahkum yok mu?

Mahkum her hafta yeni bölümü ile izleyicileri ekrana balarken bu hafta diziyi yayın akışında göremeyenler Mahkum neden yok? Mahkum yok mu? Mahkum yeni bölüm ne zaman yayınlanacak konularını merak etti. Peki, Mahkum neden yok?


MAHKUM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Yalnız değilsin Savcı. Bütün insanlar mahkum. Kimi özgürlüğe, kimi köleliğe…"

Hücre duvarına kazıdığı ipuçlarının peşinde olan Fırat, Hacı'yı köşe bucak arar. İpuçlarını vermeye kolay kolay niyetli olmayan Hacı, Fırat'ı büyük riske sokacak isteklerin peşindedir. Fırat bir yandan ipuçlarını kovalarken diğer tarafta Cemre, davanın seyrini değiştirecek bir hamle yapar. Yeniden olay yeri canlandırma için savcılığı büyük baskı altına almıştır.

Savaş'ın geçmişinden gelen gizemli kadın Ferda, Barış'ın hayatını allak bullak eder. Zarfları kimin yolladığını çözmeye çalışırken, bir de bu kadının ortaya çıkması Barış'ı iyiden iyiye köşeye sıkıştırır. Yoksa o zarfları yollayan Ferda mıdır? Barış, Sasha'nın da yardımıyla bu çok bilinmeyenli denklemi çözme mücadelesine girişir…

 MAHKUM YOK MU?

Mahkum bugünkü yayın akışında yer almadı.