Mansur Yavaş'ı hedef alan Gökçek'e: Hodri meydan!

Mansur Yavaş'ı hedef alan Gökçek'e: Hodri meydan!

TV5’te yayınlanan 4. GÜÇ programın sunucusu Hasan Basri Akdemir, geçtiğimiz günlerdeki bir yayında Mansur Yavaş’ın bütün köylere internet götürülmesine ilişkin projesini ekranlara taşımıştı.

Milli Görüş'ün yayın organı TV5’te yayınlanan 4. GÜÇ programın sunucusu Hasan Basri Akdemir, geçtiğimiz günlerdeki bir yayında Mansur Yavaş’ın bütün köylere internet götürülmesine ilişkin projesini ekranlara taşımıştı. Akdemir ardından Melih Gökçek’in bir paylaşımına da yer vererek “Ankaralıları yaptığı tercihten dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullanmıştı. 

Söz konusu programın ardından Melih Gökçek, programın ilgili kesitine yer vererek yaptığı paylaşımda, Akdemir’in ve TV5’in Mansur Yavaş’ın kanatları altına girdiğini öne sürmüştü. Gökçek, yaptığı paylaşımda “Yavaş’ın kanatları altına aldığı TV5’in program yöneticisinin haberi. Bide Mansur’un kırsal bölgelere ilgisini bizim videodan izle bakalım. Olay öyle mi? Haberin arka plânı ne? Hadi bu klibi yayınlasana. Millet ikisini de seyredip değerlendirsin. İlişkiler bozulur değil mi?” ifadelerini kullandı.

AKDEMİR’DEN HODRİ MEYDAN

Gökçek’in bu paylaşımına ise Hasan Basri Akdemir’den yanıt gecikmedi. Akdemir, 4.GÜÇ programında Melih Gökçek’in iddialarına yanıt vererek şunları söyledi: “TV5 sadece milletin ve bu kanalın kuruluşunda çok büyük emekleri geçen Milli Görüş camiasının kanatları altındadır. Madem böyle bir iddianız var Sayın Gökçek, bu iddiayı gelin, buyrun TV5 stüdyolarında birlikte saygı, sevgi çerçevesi içinde yaşınıza ve bulunduğunuz makamlara hürmeten çok saygılı bir biçimde rakamlarla konuşalım.”

Akdemir, sözlerine şöyle devam etti:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin oğlunuzun sahibi olduğu Beyaz TV’ye verdiği reklamları tartışalım. Mansur Yavaş’ın TV5’e verdiği rakamları tartışalım. Görelim kim kimin kanatları altında?”