MHP'den Akit'e 5 sene sonra şok tepki: Kimi itini, kimi piçini bıraktı!

MHP'den Akit'e 5 sene sonra şok tepki: Kimi itini, kimi piçini bıraktı!

MHP, 2015 yılından sonra ilk kez AKİT'e tepki gösterdi. Anıtkabir'in adını "Anırkabir" olarak yazılmasına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Vahapoğlu "Bunların yaptığı hata değil, ucuzluk sonrasında da Neyzen Tevfik''i alıntılayarak AKİT için piç ve it" ifadelerini kullandı.

30 Ağustos günü Anıtkabir'i "Anırkabir" olarak yazıp, daha sonrasında "hata olmuş" diyen AKİT TV'ye tepkiler devam ediyor. 

Bu tepkilerden en çarpıcı olanı ise Milliyetçi Hareket Partisi'nden geldi. MHP yıllar sonra AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen AKİT'e yıllar sonra tepki gösterdi.

Aykırı'da yer alan habere göre, MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, AKİT'in yaptığını "ucuzluk" olarak tanımlarken, Neyzen Teyfik'ten yaptığı alıntılamayla AKİT'e ağır sözlerle yüklendi.

İşte Vahapoğlu'nun o mesajı:

Bunlar hata falan değil... Bu ucuzlukları gördükçe Neyzen Teyfik’e atfedilen şu mısralar geliyor aklıma; "Geldikleri gibi gitmediler; kimi itini bıraktı, kimi bitini. Kimi de piçini bıraktı!.. Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil!" (Neyzen Teyfik)

Bunlar hata falan değil...
Bu ucuzlukları gördükçe Neyzen Teyfik’e atfedilen şu mısralar geliyor aklıma;
"Geldikleri gibi gitmediler;
kimi itini bıraktı, kimi bitini.
Kimi de piçini bıraktı!..
Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil!"
(Neyzen Teyfik) pic.twitter.com/W3cjWWEwig

— Dr. M. Hidayet VAHAPOĞLU