Recep İvedik 7 filmin oyuncu kadrosunda kimler olacak?

Recep İvedik 7 filmin oyuncu kadrosunda kimler olacak?

Recep İvedik film serisi oyuncuları kim? Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak, konusu nedir? Recep İvedik filmin yeni serisi geliyor. Müjdeli haberi duyuran Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşımla 'Recep İvedik 7'nin senaryosunu yazdığını açıkladı.

Recep İvedik film serisi oyuncuları kim? Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak, konusu nedir?

 

Recep İvedik filmin yeni serisi geliyor. Müjdeli haberi duyuran Şahan Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla 'Recep İvedik 7'nin senaryosunu yazdığını açıkladı. Peki Recep İvedik 7 filmi ne zaman çıkacak, konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler olacak?

 

Recep İvedik 7 serisi için uzun süredir beklenen açıklama geldi. Hem başrol hem de senarist koltuğunda oturan Şahan Gökbakar, yeni Recep İvedik'i sosyal medyadan paylaştı. Filmin yazım aşamasında olduğunu ifade eden ünlü komedyen, Instagram hesabından paylaştığı videoda Recep İvedik 7 hakkında bilgi verdi. Söz konusu açıklama ile birlikte "Recep İvedik 7 serisinin konusunun ne olduğu ve oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı" merak konusu oldu?

 

r.jpg

RECEP İVEDİK 7 NE ZAMAN ÇIKACAK?

 

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, hem başrol oyuncusu hem senaristi olduğu Recep İvedik serisinin 7. filmi için hazırlıklara başladığını açıkladı. Gökbakar haberi, sosyal medya hesabından duyurdu.

 

41 yaşındaki ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, seri filmi olan "Recep İvedik"in 7'ncisi için hazırlıklara başladı. Gökbakar, hem başrol oyuncusu hem senaristi olduğu filmin yazım aşamasına geçtiğini sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Komedyen, videoyu "Geliyor gelmekte olan, Recep geliyor" notuyla yayınladı. Ünlü oyuncu, senaryosunu yazmaya başladığı 'Recep İvedik 7' filmi hakkında duyurusunu, bilgisayar ekranını göstererek yaptı.

 

Recep İvedik 7'nın çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Recep İvedik 7'nin çıkış tarihi hala belirsizliğini koruyor. Ancak pandemi sonrası hayranlarını çok bekletmeyen ünlü oyuncunun yaz döneminde beyaz perdeye gelebileceği düşünülüyor.

 

RECEP İVEDİK DİZİ KONUSU NEDİR, KADROLARINDA KİMLER OLACAK?

 

3 milyondan fazla izleyiciyi sinemaya çekmeyi başaran Recep İvedik dizisinin devamı ticari açıdan kaçınılmaz görünüyor. Şahan Gökbakar'ın açıkladığı haber, yeni filmi bekleyen hayranlarını sevindirdi. Recep İvedik'in bu sefer nasıl bir maceraya atılacağı henüz belli değil ancak Şahan Gökbakar daha önce verdiği bir röportajda Uzakdoğu'da bir sonraki macerayı düşündüğünü belirtmişti. Recep İvedik oyuncu kadrosu ise film çekimlerin başlaması ile kamu kurum ve kuruluşlar ile paylaşılması bekleniyor.

 

 

RECEP İVEDİK FİLM SERİSİ OYUNCULARI KİM?

 

Şahan Gökbakar

Zeynep Çamcı

Sevim Yatlılar

Mehmet Yumurtacı

Volkan Cal

Deniz Bozkurt

Murat Mahmutyazıcıoğlu

Oktay Dener

Vahdet Çakar

Mehmet Önder

Dilara Yüzer

Aslı Nişancı

Turgut Tunçalp

Fatma Edizer

Çağatay Ulusoy

Başar Doğusoy

Bekir Tosun

Burak Haktanır

Sertan Kutay

Ali İhsan Varol

İrfan Kangı

Cem Korkmaz

Barış Bulut-Taylan

Ece İncebay

Ekrem Aral Tuna

Aziz Karakaya

Berna Üçkaleler

Serkan Sağdıç

Caner Tanrıverdi

Gülşah Yanaş

Halil İbrahim Yılmaz

Nurullah Çelebi

Mbaye Dieng

Chidi Benjamin John

Kepsin Misodi Teke

Lorraine Kadye

Somer Karvan