Sadakatsiz'e bomba transfer!

Sadakatsiz'e bomba transfer!

Kanal D'nin Sadakatsiz dizisine yeni bir kadın oyuncu katıldığı açıklandı. Burak Sergen'in sağlık durumu ise yeni oyuncunun akıbetini belirleyeceği aktarıldı.

Yabancı dizi Doctor Foster'dan uyarlama olan Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde de heyecan zirveye tırmanıyor. Derin'in tüm planları açığa çıkıyor ve Derin fena halde köşeye sıkışıyor. Sadakatsiz'de Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen'in hala koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olması nedeniyle ise senaryoda değişikliğe gidiliyor.

Sadakatsiz dizisi tam gaz yoluna devam etse de dizide Gözde Seda Altuner'in partneri Haluk karakterinin yer almaması oldukça büyük bir boşluk yarattı. Burak Sergen, koronavirüs yüzünden yoğun bakımda yattığı hastanede hala, tedavisi ise devam ediyor. Burak Sergen'in setlere dönmesi zaman alacak olunca yapımcılar harekete geçti. Diziye yeni bir kan getirdiler.Sadakatsiz'in yayımlanan yeni bölümünde sürpriz bozulmasa da haber dilden dile yayıldı. 

 

bennu-yildirimlar-3662-b.jpg

 

En son Exxen'de yayımlanacak olan Olağan Şüpheliler dizisinde rol alan televizyonda ise Kadın dizisiyle fırtınalar estiren Bennu Yıldırımlar Sadakatsiz'e transfer edildi. Sadakatsiz'de Bennu Yıldırımlar'ın hikayesinin çok dikkat çekecek bir yan hikaye olduğu da söyleniyor. Bennu Yıldırımlar'ın Sadakatsiz dizisinde kalıcı olup olmayacağı ise Burak Sergen'in sağlık durumuna göre şekillenecek.