Seda Sayan hastalandı mı, korona mı oldu? Seda Sayan'ın programı kaldırıldı mı?

Seda Sayan hastalandı mı, korona mı oldu? Seda Sayan'ın programı kaldırıldı mı?

Sabanın Sultanı Seda Sayan izlemek isteyen birçok vatandaş Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili arama yapmakta. Vatandaşlar konu ile ilgili Seda Sayan'ın programı kaldırıldı mı? Sabahın Sultanı Seda Sayan neden yok?

 Seda Sayan'ın programı kaldırıldı mı? Seda Sayan hastalandı mı? sorularının yanıtı merak ediliyor. Star TV'nin sevilen programı Sabahın Sultanı Seda Sayan'ı izlemek isteyen birçok kişi Star TV'de "Kaderimin Oyunu" dizisiyle karşılaştı. Kadırgalı lakaplı sevilen sanatçı Seda Sayan'ın sunduğu programın olmaması üzerine birçok kişi internette "Sabahın Sultanı Seda Sayan neden yok, bugün yeni bölüm var mı, ne zaman? Seda Sayan sağlık durumu nasıl, son durum ne?" gibi soru ve konular hakkında arama yapmakta. Sabahın Sultanı Seda Sayan ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde.


SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN KALDIRILDI MI?

Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın yayınlanmamasıyla ilgili Star TV açıklamada bulundu. Star TV; "Değerli izleyicilerimiz, hafta içi her gün yayınlanan programımız Sabahın Sultanı Seda Sayan'a kısa bir sağlık arası veriyoruz. Canlı yayınımız çok kısa bir süre sonra kaldığı yerden devam edecek…"açıklamasında bulundu.

 SEDA SAYAN KORONA MI OLDU?

Kanal tarafından yapılan açıklamanın ardında birçok izleyici tarafından Seda Sayan'ın koronavirüse yakalanıp, yakalanmadığı ile aratılmaya başlandı.

Konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken, artan vaka sayılarına karşı tedbir olarak yayına ara verildiği düşünülmekte.

SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Sabahın Sultanı Seda Sayan'ın yeni bölümünün önümüzdeki Pazartesi, 10 Ocak Pazartesi günü tekrardan sevenleriyle buluşması bekleniyor.